Login:
Password:

Forgot password? Register

Article

Mush


Redactor

310


25
Mästarnas Mästare E02 - FÖRSTA UTRÖSTNINGEN (Old article)
Posted 6 years ago by
Mush    
ReportOh, vilken spänannde tid det har varit! Tittarsiffrorna skenar i taket, och deltagarna måste tänka på varendra strof på IRC för att inte göra bort sig och bli totalt ratade av sin beundrarskara!

Omröstningen är färdig för den första rundan, med imponerande 38 giltiga röster (två föll tyvärr bort, den ena för att den kom för sent, och den andra för att det var någon icke igenkännbar icke-svensk). Detta är helt klart över förväntan, och TV-bolagscheferna sitter och skrattar av lycka uppe på kontoret.

Vissa dueller var riktigt jämna, andra var lite mindre jämna. Oavsett, så har vi verkligen luckrat upp ställningarna, och det är verkligen dags att utse en favorit om ni inte redan har gjort det!

Innan jag presenterar resultaten så vill jag prata lite om det här med prispengarna. Tyvärr så gick den så kallade bettingen helt åt skogen, och ingen satsade pengar. Detta tycker jag är högst mystiskt. Dock, så väljer Den Svenska Kyrkan (huvudsponsor) att gå in med 15g till potten! Utav dessa 15g så får varje gruppvinnare 1.25g var. Därefter så får vinnaren 5g, tvåan 3.5g och trean 1.5g.

Vi här på Mästarnas Mästare vill dock pröva en gång till att få in lite prispengar ifrån tittarna. Därförså utlyser vi nu en betting - runda två. Här satsas bara på en vinnare. 50% av bettingpengarna går tillbaka till de som prickar in rätt vinnare, 50% delas upp på top 3: 25%/15%/10%. Dessa pengar går alltså bara till vinnarna, och du har dessutom en rätt så god chans att kamma hem lite guld själv! Detta erbjudande gäller t.o.m. söndag klockan 18, då jag planerar att publicera E3.

Så, nog om prispengarna. Här presenteras resultaten!

HM jockmokk 28 vs 9 rulle
Inget snack om saken. En gammal favorit visar var skåpet ska stå, trots en inaktivitet nu på senare. Med en av de mest överlägsna vinsterna så kan detta mycket väl vara segraren i gruppen.

DevineMediator 27 vs 9 Heff
Inte heller särskilt spännande i denna match. Devine visar, kanske inte helt oväntat, att hen kan vara ett av det största hoten från vänstersidan av tabellen! En mycket talande seger över Heff, som var ett spännande motstånd. Kan Devine gå till final?

muppo007 12 vs 25 SMTaishan
SMTaishan krossar, om än inte lika markant som i förra undergruppen, sin motståndare. SMTaishan, kanske med tydligast meriter i hela gruppen, kan mycket väl ta hem seger i nästa match.

St. larssonc 17 vs 19 Lundenor
Kanske den jämnaste matchen den här omgången, usch vad jämnt. Informeraskan attbåda de röster som ströks var på larssonc, vilket skulle ha inneburit en draw. Lundenor kan få det tufft emot SMTaishan i nästa match, men hen bör inte underskattas! Lundenor har jobbat en hel del inom stora MUs, har jag för mig, vilket kan innebära många röster när det gäller!

Nenne 17 vs 20 Wilworin
Också en MYCKET spännande omgång, där förra säsongens vinnare blir petad redan i första omgången. Och detta av en spelare som inte ens har varit president! Wilworin vinner denna dock inte oförtjänt, en av Sveriges kanske tydligaste politiker.

Lord Rahl 8 vs 28 Pippis Pappa
Den största vinsten denna omgång, där Pippis Pappa tar hem ronden med storm. Inte mycket att säga om detta, blir extremt spännande att se nästa omgång, där PP kanske har störts meritlista medans WW har störst förtroende.

ello 13 - 25 Lemlin
Utmanaren ello, som inte varit verksam särskilt länge i spelets mått mätt, hade inte tillräckligt mycket att sätta emot le oldfag Lemlin. Inte omöjligt att Lemlin vann denna på kontakter snarare än sin sociala del. Jag vill dock understryka vilket enormt jobb som hen har gjort med våra forum, och tror att det kan vara en mycket vass utmanare nontheless.

bob9 20 - 17 Consigliere
bob9, med en av Sveriges mest älskade tidningar, vinner denna match med kanske oväntat liten marginal? Det verkar som att Consiglieres folkkärlek höll på att löna sig i denna mycket spännande omgång! Utgången av den kommande duellen blir mycket svårtippad!

Så, det var alla resultat. I de dueller där resultatet inte summerar upp till 38 så fanns det blanka röster. Nedan så kommer en tabell som visar ställningen.


Så, trogna tittare! Bevaka deltagarna tills på söndag! Satsa en guldpeng eller två (om inget annat av solidaritet!!!) och håll ut!

Med vänliga hälsningar,
Er programledare,
Mush

Previous article:
Mästarnas Mästare S02E01 (6 years ago)

Next article:
Mästarnas Mästare Avsnitt 3, OMGÅNG DEUX (6 years ago)

ESim
or
Register for free
Only letters, numbers, underscore and space are allowed (A-Z,a-z,0-9,_,' ')
Show more