Login:
Password:

Forgot password? Register

Article

Mush


Redactor

310


23
Mästarnas Mästare S02E01 (Old article)
Posted 6 years ago by
Mush    
Report


Den här tävlingen presenteras i samarbete med:

Den Svenska Kyrkan - Sveriges heligaste parti, enda kyrka, och rätta härskare!


Mush Imperium - Sveriges BÄSTA produkter, till Sveriges bästa spelare.Välkomna, alla hängivna och troende tittare, till första avsnittet av Mästarnas Mästare Säsong 2!

Det har blivit dags att sammanfatta inför första röstningen! Spelarna har mött varandra i lyxvillan på den öst-karibiska ön Los Esimayos, och har börjat att hänga runt med varandra. Det har självklart bildats fraktioner redan, och efter middagen redan första dagen så kunde man utskilja hur Nenne och Jockmokk gått ihop för "att prata gamla minnen", som de kallade det. SMTaishan och muppo007 bråkade redan under förrätten, vilket resulterade i ett slagsmål senare på kvällen. Bob9 och Consigliere, som funnit tycke för varandra, valde att avsluta kvällen när de andra spelarna gick på efterfest, och borde vara väl utvilade efter en lång natts sömn.

Nu är det dags för utmaningarna. I 24 timmar framåt från och med 18:30 ikväll, så kommer alla dessa få göra sitt bästa för att sälja sin stolthet och underhålla befolkningen. Det är nämligen under denna tiden som röstningen sker! Varje svensk medborgare (ev. ex svenska medborgare som juryn känner igen) kan rösta genom att klicka på länken som kommer att publiceras nedan. Som ni säkert vet, så gäller det att rösta på en spelare i varje "duell". Vinnaren ur varje duell kommer att gå vidare till runda två, medan förloraren kommer att åka ut! Med andra ord, så kommer spelarna på Los Esimayos halveras redan i det andra avsnittet, så se till att rösta på din favorit så fort som möjligt!


Situationen inför omgång 1
OBS: Uppmärksamma att ello och Bobix (som egentligen heter bob9) har råkat byta plats, det är i detta fallet röstningssidan som gäller och inte den här bilden!

Röstning sker via denna länk , och får endast göras en gång per tittare. Efter att du har röstat i alla dueller, så finns det ett fält där du kan fylla i en spelare som du tycker borde ha varit med, som inte är. Hitta på någon rolig där.

Det finns också alternativ att donera 1 SEK till Den Svenska Kyrkans "Rädda en polack-fond". Den polska staten är utblottad och bankrutt, vilket slår mycket hårt emot de svaga i samhället. Alkoliserade pappor slår sina barn, heroinmammor säljer sina föräldrar för att få råd till en kick, allmän misär råder i landet. Den Svenska Kyrkan, som är en mycket barmhärtig institution i samhället väljer att se bort ifrån rivaliteten, och hjälpa de polacker som verkligen behöver det! För att skänka denna SEK till Rädda en polack-fonden så ser Den Svenska Kyrkan helst att den doneras till staten, som sedan disponerar över välgörenhetsbudgeten. Du kan vara med och göra skillnad!

Som sagt, röstningen stänger klockan 18:00 imorgon, fredagen den 19 juli. Hjälp din favorit att nå det prestigefyllda priset som Mästare över Mästare.

Så, vi ses i nästa avsnitt!

Eran programledare,
Pastor Mush

Previous article:
Mästarnas Mästare - Säsong 2 (6 years ago)

Next article:
Mästarnas Mästare E02 - FÖRSTA UTRÖSTNINGEN (6 years ago)

ESim
or
Register for free
Only letters, numbers, underscore and space are allowed (A-Z,a-z,0-9,_,' ')