Login:
Password:

Forgot password? Register

Article


45
Υποψηφιότητα για CP - Country President candidacy (Fun)
Posted 6 years ago by
Sivert Hoyem    
Report


Καλημέρα σε όλους σας,

Με το παρόν άρθρο μια δυνατή φουρνιά παικτών που συχνά κρατάμε την ταμπέλα των «παλιών» δηλώνουμε την πρόθεσή μας να ζητήσουμε την εμπιστοσύνη της sGreece στις Προεδρικές εκλογές.

Η χώρα μας τον τελευταίο μήνα πέρασε ατυχείς στιγμές και σώθηκε χάρη στο μεράκι παιδιών όπως ο proktologist και μερικοί άλλοι.

Δυστυχώς βρισκόμαστε σε μια άσχημη οικονομική κατάσταση και σε ακόμα πιο άσχημη διπλωματική.
Είναι εμφανές ότι για τη χώρα μας πλέον δεν βαράει σχεδόν κανένας σύμμαχος, ενώ όλοι είναι παγωμένοι και καθόλου σίγουροι για τις σκέψεις μας.


_____________________________________________________________________________________

Το κυβερνητικό σχήμα που συγκροτήσαμε αποτελείται από έναν κορμό έμπειρων παικτών που θεωρούμε πως παρά το λιγοστό χρόνο που έχουμε να διαθέσουμε, θα βρούμε πολλούς νέους για συμπαραστάτες καθώς και θα έχουμε σύμμαχό μας την προϋπηρεσία μας.

Οι τομείς δεν έχουν σαφείς στόχους και ορίζονται προσωποπαγώς.

Θα κοιτάξουμε να ισορροπήσουμε τις καταστάσεις, να κάνουμε μια εκτίμηση των δυνατοτήτων μας και μέσα από συνολική κουβέντα θα κινούμαστε αναλόγως.

_____________________________________________________________________________________

Υπουργείο Εξωτερικών


Η σκληρότερη δουλειά πρέπει να γίνει στο εξωτερικών. Εκεί που οι σύμμαχοι μας αμελούν και οι εχθροί μας ξεχνάνε. Τα δυο τεράστια όπλα της χώρας που χαίρουν διεθνούς φήμης, η Diana και ο zervakus , μας έκαναν την τιμή να μας εκπροσωπούν και να χειρίζονται με μαεστρία τις διεθνείς σχέσεις του κράτους μας. Τους εμπιστευόμαστε και θεωρώ ότι θα ανατρέψουν πλήρως την εις βάρος μας κατάσταση.

Υπουργείο Οικονομικών


Στο καίριο Υπουργείο των οικονομικών, ο άνθρωπος που έχει δεκάδες θητείες σαν Οικονομικός, ο TaLoS θα μας κρατάει υγιείς και ασφαλείς, ενώ ο εργατικός και δαιμόνιος vlaxakis θα αναλάβει να ζωνταντέψει τις κρατικές εταιρείες, γεμίζοντας το stock μας.

Υπουργείο Άμυνας


Υπουργοί άμυνας θα είναι οι «Διόσκουροι» Dragen και dionisis1234567 , παίκτες πολύπειροι στο παιχνίδι με γνώσεις στρατηγικής, κοινό τρόπο σκέψης και σύμπνοια. Η στρατηγική που θα χαράσσουν θα είναι σε αρμονία με της συμμαχίας (θα φροντίσουν και οι MoFA γι αυτό και θα κοιτάμε τη γενικότερη εικόνα και όχι απλά μια πύρρειο νίκη.

Θα συντονίζει το όλο Υπουργείο και θα κοιτάει την σύμπνοια με τη συμμαχία ο πολύπειρος stas13 που μαζί με τους δίδυμους θα μεγαλουργήσουν στο πεδίο της μάχης.

Αντιπρόεδρος


Ο Αντιπρόεδρος που θα ελέγχει το chat και θα φροντίζει τα θέματα του εσωτερικού θα είναι ο Danzig .

Υπουργείο Νέων/ Διοίκηση Νational Guard


Ο γνωστός antmar09 , η ήρεμη και ευγενική δύναμη σε ένα παραμελημένο πόστο.

Άνευ χαρτοφυλακίου/Ομάδα κρούσης


Με ηγέτη τον μεθοδικό και δυναμικό killerGR θα συντονίζουμε τις κινήσεις μας σε μάχες και όπου/όταν χρειάζονται παροχές.
ΘΑ τον βοηθάε μια ομάδα κρούσης από νέους παίκτες που θα καλύπτουν οποιαδήποτε ανάγκη είτε σε παροχές, στο chat, σε παρουσία στα συμμαχικά κανάλια κλπ.
Σκοπός μας είναι ανά πάσα στιγμή να έχουμε κάποιον να μπορεί να καλύψει την οποιαδήποτε θέση και σε επόμενη θητεία να την πάρει και πάνω του!


Οι Aethos , Vassilis Psarras , ELLHNARAS96 , MentalJohnny και ο casperundertaker αποτελούν την επίλεκτη αυτή ομάδα. Θα ρυθμίζουν damage, θα καλύπτουν ευρή φάσμα ωρών για παροχές και ενημερώσεις και θα βοηθούν όπου μπορούν.

Όποιος άλλος νέος επιθυμεί, όση ανασφάλεια και να νιώθει, ας δηλώσει για να τον βοηθήσουμε και να βοηθήσει. Δεν θέλει ώρες online, απλά όρεξη και τόλμη!

Τέλος, αναζητούμε άτομα για το Υπουργείο Νέων. Δεν θα πω βαρύγδουπες μπανάλ δηλώσεις για bb. Δυστυχώς, όπως είναι το game, ένα babyboom απαιτεί script και τύχη. Όποιος όμως έχει όρεξη, το κράτος είναι πρόθυμο αυτό το μήνα, να διαθέσει μεγάλο χρηματικό ποσό για τον ερχομό και την παραμονή νέων παικτών. Θέλουμε έμπρακτα να δείξουμε πως έχουμε ανάγκη παίκτες και παρακαλώ όποιον έχει την παραπάνω τεχνογνωσία να τους φέρει και θα τον ανταμείψουμε.

_____________________________________________________________________________________

Last but no least, με την πολύτιμη βοήθεια έλληνα συμπαίκτη προσδοκούμε να μετράμε το damage των μονάδων (για την επιδότηση ) με άμεσο, εύκολο και σωστό τρόπο.

Υ.Γ. Δεν θα υποσχεθώ άπειρες ώρες οnline, αρτιότητα στα πάντα και αλάνθαστες κινήσεις. Είμαστε μια ομάδα που εργαζόμαστε και έχουμε όπως όλοι rl yποχρεώσεις, συχνά διαφωνούμε μεταξύ μας και με άλλους και προφανώς κάνουμε λάθη ( γι αυτό κάθε σκέψη και κριτική θα είναι καλοδεχούμενη ).
Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα κάνουμε τα πάντα για να κάνουμε το παιχνίδι όμορφο για τους Έλληνες και άσχημο για τους αντιπάλους μας.

Με εκτίμηση,

Ο υποψήφιος Πρόεδρος Sivert Hoyem

Previous article:
Open letter to Greek President (6 years ago)

Next article:
Πρώτες μέρες διακυβέρνησης, εξωτερική πολιτική και προβλήματα (6 years ago)


Comments (33)
29-05-2013 4:05:26
(6 years ago)


εμενα παλι με ξεχασες ε? καλαααααααα

12-04-2013 20:02:08
(6 years ago)


ti mlkies lete moro gamato ine to koma nc gyus

03-04-2013 18:49:23
(6 years ago)


me to pou tha paroume tin eksousia sta xeria mas ksekiname kampania gia na ginei unban o Lord Marks . Oxi skoupidia se thalases kai aktes

03-04-2013 14:00:52
(6 years ago)


voted!! kai an den breite alla atoma balte kai emena sthn omada kroushs!!

03-04-2013 9:41:36
(6 years ago)


Aυτό δεν είναι κυβερνητικό σχήμα. Είναι η κλίκα αυτοπροσώπως.

03-04-2013 6:54:18
(6 years ago)


πωπω Dream team ειναι αυτο δεν ειναι κυβερνητικο σχημα....Βαλε αμα μπορεις κ καναν νεο να μαθαινει πως λειτουργει το πραγμα.

03-04-2013 2:15:46
(6 years ago)


σώθηκε η χώρα με τα παρτάλια που μπλέξαμε,
τουλάχιστον όσο είστε οι DS στην εξουσία να φάμε και εμείς τίποτα.

Με 150 Q5 weapons τη μέρα συντονίζω το υπουργείο δεινοσαύρων.

03-04-2013 1:32:51
(6 years ago)


Ειστε νουμερααα ρεεεεε
Voteee
Καλο καλοκαιριιιιι

03-04-2013 1:07:54
(6 years ago)


ΜΕΓΑΑΑΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟ VOTE +10000000000000000000

Ποιο πολλά υποσχόμενη ομάδα από άποψη προσόντων δεν έχω δει 576 μέρες εδώ μέσα
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ


03-04-2013 0:57:34
(6 years ago)


o7

02-04-2013 23:34:18
(6 years ago)


the zombies' return!

02-04-2013 22:43:20
(6 years ago)


μαζι σας μαγκες καλη επιτυχια

02-04-2013 21:35:05
(6 years ago)


popopo logia e ?poios mas pianei.dn pame gia proksenio re! episis antmar09 iremi kai eugeniki dinami... ti einai auta valte ton captain gayoula
kai kati pou ksexasa zervakus paraitisou re!

02-04-2013 19:12:12
(6 years ago)


Παιδιά καλή τύχη να έχετε..... ανυπομονώ να δω πώς θα πάει αυτή η πρόταση, σύνθεση.

Είμαι πάντα στη διάθεση του καθενός σας αν και νέος έχω πολύ όρεξη!


02-04-2013 17:42:09
(6 years ago)


vNew comment
Message:

Characters remaining:

1000


forum | Laws | Privacy policy | Staff | Wikia | Alpha | Primera | Secura | Suna | Aurora | Pandoria | agar new modes play new modes
Play on