Login:
Password:

Forgot password? Register

Article


114
Ταμπουρωνόμαστε και περιμένουμε (Fun)
Posted 7 years ago by
Sivert Hoyem    
Report


I am sorry to any foreign readers!
It wasnt supposed to be in top 5!
I just wrote some guidelines to greek people for battle!Ελληνίδες και Έλληνες,

τη στιγμή που μιλάμε η ιστορική Πελοπόννησος πέφτει στα χέρια του εχθρού. Μια από τις πιο πλούσιες περιοχές του παιχνιδιού με γεωπολιτική σημασία, φεύγει από τα χέρια μας.

Θα προσπαθήσω να εξηγήσω το γιατί και να κάνουμε μια εποικοδομητική κουβέντα στα σχόλια, αν θέλετε, και μετά θα δώσω μερικές γραμμές που πρέπει να ακολουθήσουμε στο στρατιωτικό κομμάτι.

Ανέφερα 5 μέρες πριν στο άρθρο μου ότι θα κατακτηθούμε. Δεν είναι κάτι που είπα στην τύχη, οι μαντικές μου ικανότητες δεν έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο, αλλά κάτι που έβλεπε κάθε παίκτης που ασχολείται λίγο παραπάνω με τα παγκόσμια δρώμενα του e-sim.

Η πανίσχυρη Πολωνία, η δυνατότερη χώρα της συμμαχίας μας, από φόβο ότι θα κατακτηθεί και χωρίς να δώσει σκληρές μάχες ή να κάνει υπομονή, σύναψε N.A.P. (αμοιβαίο σύμφωνο μη επίθεσης ) με την αντίπαλη συμμαχία την ALPHA.
Παράλληλα, είπε ότι όχι μόνο δεν θα βοηθάει κανένα εχθρό της ALPHA, αλλά θα πνίγει και στις μάχες του παλιούς συμμάχους της.

Πρώτος στόχος φυσικά ήταν η Ελλάδα. Βλέπετε, είχαμε πει γερά στο μάτι Βουλγαρίας και Λιθουανίας και τους είχαμε αλλάξει τα πλάνα με το damage μας. Η Ελλάδα έγινε η σπίθα που έδιωξε τη Λιθουανία από τα Βαλκάνια και την έστειλε στις κρύες στέπες που ανήκει.

Και είμαστε εδώ αδέρφια, με την Βουλγαρία να μας πιέζει κάτω από το τεράστιο damage της, στο οποίο προστίθενται Ρώσοι, Λιθουανοί, Ινδονήσιοι, Τούρκοι, Σκοπιανοί και πολλοί άλλοι. Οι σύμμαχοί μας έχουν τα δικά τους μεγάλα προβλήματα και όλες οι χώρες εκτός ALPHA περνάνε μια κρίση.

Ξέραμε τους κινδύνους όταν αποχωρήσαμε από τη συμμαχία της ALPHA (για τους νεότερους, συνοπτικά αναφέρω ότι ήμασταν στην ALPHA ώσπου μετά από 3-4 μήνες προσβολών, απειλών και απάθειας από τους "συμμάχους" αποχωρήσαμε ).

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ προτιμώ να είμαι κατακτημένος και περήφανος, παρά υπόδουλος, ραγιάς και προτεκτοράτο της Βουλγαρίας και της Λιθουανίας. Όποιον τον πειράζει η κατοχή ας σκεφτεί ότι είναι καλύτερη από την ξεφτίλα στην οποία έχουν υποπέσει χώρες όπως η Πολωνία.

Τι κάνουμε τώρα είναι μια εύλογη απορία.
Έχουμε αρκετούς νέους ανάμεσά μας και χαίρομαι απίστευτα για αυτό, αλλά μοιράζομαι και εγώ το άγχος τους. Νέε και παλιέ παίκτη, σε περιόδους κατάκτησης πρέπει να κάνουμε συγκεκριμένα πράγματα στον τομέα της άμυνας:


- ΔΕΝ ΣΠΑΤΑΛΑΜΕ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ. Δεν βαράμε στην μάχη Ισλαμαμπάντ - Μαγαδασκάρη με q5 όπλα. Δεν ξοδεύουμε χωρίς λόγο. Μαζεύουμε σαν τα μερμύγκια για την ώρα του μεγάλου ξεσηκωμού. ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΤΕ ΠΑΡΟΧΕΣ.

- Πάντα μα πάντα θυμόμαστε να μεταφερόμαστε στην περιοχή που γίνεται η άμυνα ή ο επαναστατικός αγώνας (rw) ούτως ώστε να έχουμε +20% bonus στο damage. Ακόμα και με q1 εισιτήριο, ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ.

- Μαζεύετε gold. Από BH, από refferers, από δουλειά από monetary market. Κάντε ότι μπορείτε για να διατηρηθούμε σχετικά εύρωστοι και οικονομικά άθικτοι κατά την κρίση.

-Κυρίως για τους αρχηγούς των στρατιωτικών αλλά και για τα μέλη: Προσπαθήστε να βάζετε B.O. και να πολεμάτε εκεί που πρέπει. Δεν χρειάζεται να πηγαίνετε σε κάθε drain rw που ανοίγει η Βουλγαρία. Πάμε λίγο να βοηθάμε τη συμμαχία μας, μέχρι να οργανωθούμε! Είναι πολύ σημαντικό παιδιά και σας παρακαλώ σαν Κωστής να το προσπαθήσετε.

- Οι νέοι παίκτες που ήρθατε τώρα, ξεκινήστε να μπαίνετε chat , να ρωτάτε πράγματα, να ζητάτε βοήθεια και να μπαίνετε στην παρέα. Ότι πιο σημαντικό υπάρχει για να παραμείνουμε ενωμένοι και να να δυναμώσουμε ταχύτερα. Ζητάτε βοήθεια, στέλνετε pm και ρωτάτε πράγματα. Τα βασικά για να μάθετε το game. Κάντε τα.

- ΦΕΡΤΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Ξαδέρφια, θείους, το σκυλί σας, τον μπατζανάκη σας, την γιαγιά με αμνησία που μένει από κάτω. Όλους!!!!!! Τσιρίξτε ότι η χώρα τελεί υπό κατοχή, παρακαλέστε και φέρτε τους εδώ. Βοηθήστε όποιον έρχεται και θα δείτε την Ελλάδα σε λίγο καιρό να τσακίζει τους πάντες.

- ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ. Μην σας πιάνει μαυρίλα, μην τσακώνεστε μεταξύ σας, μην βρίζετε αντιπάλους στα άρθρα και μην σας παίρνει από κάτω. Όλα τα game έχουν γυρίσματα και αν το παίξουμε σωστά θα έρθει και η σειρά μας. Στο κάτω κάτω της γραφής η κατοχή δίνει και σασπένς και άλλο νόημα στο παιχνίδι.

Θέλω από αύριο να σας δω αλλαγμένους. Να πολεμάτε χωρίς να σκορπάμε damage σε μάχες, να βοηθάμε συμμάχους, να φέρνουμε 50 νέους κάθε μέρα και να έχουμε ηθικό ακμαιότατο.

Φροντίστε να τα καταφέρουμε. Υπολογίζω σε σας.

Ελευθερία είναι η θέληση να είναι κανείς υπεύθυνος απέναντι στον εαυτό του.

Μόνο όταν πια έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.


Φιλικά,

Κωστής ο MoD σας.

Previous article:
Έκτακτο ανακοινωθέν (7 years ago)

Next article:
Makedonia, Ephialtes in our big win? (6 years ago)


Comments (36)
23-03-2012 14:53:46
(7 years ago)


Κανονίστε καφέ γατάκια και αφήστε τις βλακείες!
Κωστή μίλα με ζερβάκους αν είναι για αύριο! Μας έλειψε η μύτη σου!

23-03-2012 14:27:22
(7 years ago)


nicely written

23-03-2012 12:28:54
(7 years ago)


thank you, Google Translate. voted.
also remember to travel to another country, one of your allies
this way you won't pay taxes for Bulgaria and you won't fight through MPP for Bulgaria's allies.

23-03-2012 10:44:36
(7 years ago)


Nej!

23-03-2012 10:19:36
(7 years ago)


i was trolling, before i was cool... no english no vote, sorry.

23-03-2012 7:47:29
(7 years ago)


Report

23-03-2012 6:41:26
(7 years ago)


the artcile was made for greeks

23-03-2012 5:26:06
(7 years ago)


Nice arcticle, but i think it wont help, all you could do you showed in 1 weak and thats it, after that you had nothing more to do, only see what happens. It was your chose, you will sufer for this now.

Arcticle Νίκαια, αλλά νομίζω ότι δεν θα βοηθήσει, όλα θα μπορούσατε να κάνετε εσείς έδειξε σε 1 ασθενή και thats αυτό, μετά από αυτό που είχατε τίποτε άλλο να κάνουμε, μόνο να δούμε τι συμβαίνει. Ήταν επέλεξε σας, θα sufer για αυτό τώρα.

Haha translator ownz :p

23-03-2012 3:58:33
(7 years ago)


VOTE... Excellent article...
P.S. next time if you get to top 5 ... god please make an English version as well

23-03-2012 0:49:51
(7 years ago)


pijds8rhyu3=q496kamsdfksm < greek

23-03-2012 0:15:33
(7 years ago)


inspirational speech. I liked it.

22-03-2012 0:42:39
(7 years ago)


Έφτασε το τέλος του gagar . Και ελεγε οτι ειμαι troll οταν τον έλεγα ανίκανο! Να πεθάνει!! Πρώτη φορά ζήτω από το Θεό να με ακούσει!!! Να πεθάνουν οι προδότες! Οι προδότες της Ελλάδας! Οι προδότες των οστών του zervakus και του lostre! Κάποια ζώα δε με πιστεύανε. Κάποια ζώα δε με πιστεύανε.Τώρα θα με πιστέψουν, ευτυχώς και τα ζώα! Χαίρομαι που κλείνουν την πόρτα της ελευθερίας της πατρίδα μας ! Κλείνουν και τον τάφο τους! Κλείνουν, κλείνουν και τον τάφο τους! Κλείνουν! Φασισμός! Προδοσία! Κύριες και κύριοι! Κάτοικοι της Ελλάδος! Στις 25 του Μάρτη δεν αναμετριέται η ΑΠΟΡΙΑ με το βρομερό δεξιό κόμμα και το βρομερό πασαδιστικο κόμμα! Αναμετριέται η ηθική με την ανηθικότητα! Το δίκαιο με το άδικο! Το βράδυ σήμερα 8 η ώρα όλοι στην οδό Χαλκοκονδύλη 9! Αλητεία! Αλητεία! Αλητεία! Αρκουδέειδες! Τι κλείσανε;; έκλεισαν τα shout οι αλήτες! Οι αλήτες! Μπλόκαραν τις γραμμές του net! Αλητεία! Όλη η μούργα! Όλη η μούργα της κλίκας ! Η μούργα! Τα καθιζήματα!

21-03-2012 23:36:01
(7 years ago)


vοted

21-03-2012 22:15:04
(7 years ago)


Από τα ποιο σωστά άρθρα που έχω διαβάσει εδώ μέσα.. Ψήφος σε όλα

21-03-2012 21:45:37
(7 years ago)


Γαργαρα ψυχαρα ολυμπιακαραNew comment
Message:

Characters remaining:

1000


forum | Laws | Privacy policy | Staff | Wikia | Alpha | Primera | Secura | Suna | Aurora | Pandoria | agar new modes play new modes
Play on