Login:
Password:

Forgot password? Register
Citizen history
About:
Proud to be ALBANIAN !Whatever i do,
Wherever i fight,
I am ILLYRIAN,
I do it with pride!
Imperator Caesar
33 Level
95,328 Experience
1,711,394,238 Damage
21.6875 Economy skill
3242 Strength
Hungary
Location
Serbia
Citizenship
Day 1 Birthday
Enterprise
Newspaper
This citizen has been inactive for 149 days

Equip items
Damage:
6,379 - 14,484
Critical hit:
12,758 - 28,968
Base critical hit chance
12.5 %
+7.556 %
+7.65 %
+7.25 %
+7.11 %
Total critical hit chance
42.07 %
40.0 %
Base miss chance
12.5 %
-6.28 %
Overall miss chance
6.22 %
6.22 %
Base chance to avoid DMG:
5.0 %
+5.17 %
Overall chance to avoid DMG
10.17 %
10.17 %
Base chance to use less weapons per berserk
5.0
Final chance to use less weapons per berserk
5.0
0.0 %
Base chance to find a weapon
5.0
Final chance to find a weapon
5.0
0.0 %
Free flight base chance
5.0 %
Free flight final chance
0.0 %
0.0 %
+0.0
  • x31
  • x3
  • x65
  • x6
  • x30
  • x729
  • x2
  • x3
  • x35
Top achievements:
Total achievements: 120 of 247See all achievements
Friends (697)
Shouts
Ai momenti kur habitesh ne ndonje faqe tjeter , e harron qe eshte T5 ... kur te kthehesh prap pas mbraimit te rundit dhe e sheh qe ke humb per pak dmg :/
Orlito posted 6 years ago

Greku dhe Italia bëri NAP me Serbin,po ku mbet Shqiperia?tani nuk kemi asnje shans qe te clirohemi pasi qe Italia dhe Greqia nuk guxojne te luftojne per Shqiperine. E ftoj Presidenten te jap doreheqje
Orlito posted 6 years ago

Sinqerisht me vjen keq qe ka ardhur Shqiperia ne kete gjendje ne kemi shtetin tone qe mund ta udheheqim vet I ftoj te gjith ata qe e ndjejn veten Shqiptar ta ndrrojne CZ-n
Orlito posted 6 years ago

MOS E VOTONI BADGONEGIRL sepse eshte SERBE
Orlito posted 6 years ago


forum | Laws | Privacy policy | Staff | Wikia | Alpha | Primera | Secura | Suna | Kyra | Fera | Vestia | esim political game
Play on