Login:
Password:

Forgot password? Register
Generalissimus
17 Level
20,858 Experience
381,529,583 Damage
17.921875 Economy skill
2947 Strength
Poland
Location
Republic of Macedonia
Citizenship
Day 1 Birthday
Enterprise
Military unit Bad Boys
Newspaper
Working at
Owned companies (1)
This citizen has been inactive for 108 days

Damage:
5,492 / 8,239
Critical hit:
10,984 / 16,478
Base critical chance
12.5 %
+3.6 %
+3.48 %
Total critical chance
19.58 %
19.58 %
Base miss chance
12.5 %
Overall miss chance
12.5 %
12.5 %
Base chance to avoid DMG:
5.0 %
Overall chance to avoid DMG
5.0 %
5.0 %
Base chance to use less weapons per berserk
5.0
Final chance to use less weapons per berserk
5.0
0.0 %
Base chance to find a weapon
5.0
Final chance to find a weapon
5.0
0.0 %
Free flight base chance
5.0 %
Free flight final chance
0.0 %
0.0 %
+0.0
  • x41
  • x61
  • x2
  • x31
  • x127
  • x17
Friends (224)
Top achievements:
Total achievements: 95 of 247See all achievements
Shouts
Повелете на моментално најдобрата игра, во која веќе ја имавме и првата собиранка и во која сме една од посилните земји, но ни требаат нови играчи за да бидеме на врвот http://tinyurl.com/gv3zvg2
Speedy fTfL posted 4 years ago

Ајде момци повелете на најдобрата игра во моментов, каде што имаме Бејби бум моментално и ни требаат нови играчи за нови освојувања http://tinyurl.com/zb2dctu
Speedy fTfL posted 4 years ago

Повелете на моментално најдобрата игра, во која веќе ја имавме и првата собиранка и во која сме една од посилните земји, но ни требаат нови играчи за да бидеме на врвот http://tinyurl.com/gv3zvg2
Speedy fTfL posted 4 years ago

Сите што се логиравте на ереволутион, вклучете се, прочитајте го туторијалот и се ќе ви е јасно, не се откажувајте веднаш, верувајте нема да зажалите. http://tinyurl.com/gv3zvg2 Придружете се и вие!
Speedy fTfL posted 4 years ago

http://prntscr.com/a7ei1f

Браво Пиунче, Диктаторчето така ти нареди? Ти се закани дека ќе те избрка од единица, ко на сите пред некое време? Се исплашил дека нема да се врати на власт? Има и зашто
Speedy fTfL posted 4 years ago

Немав време за играва, ама сеа откако видов какви работи се случуваат дефинитивно се враќам целосно... Ќе се мењаат работите
Speedy fTfL posted 4 years ago


forum | Laws | Privacy policy | Staff | Wikia | Alpha | Primera | Secura | Suna | Zuna | Deriva | Pandemia | Euforia | esim political game
Play on