Login:
Password:

Forgot password? Register

Article

Gergii


Redactor

287


20
Hadügyi pár perces, és egyéb tudnivalók! (Political)
Posted 6 years ago by
Gergii    
Report


Üdvözletem!

Miután pár shoutból úgy veszem észre pár ember hiányos ismeretekkel rendelkezik hadügyi szövetségi stb terén így gondoltam írok pár gondolatot az országunk jelenlegi helyzetéről.

Alapok; szövetségek: Magyarország jelenleg egy szövetségnek sem tagja. Az előző szövetségünk (Imagine Dragons vagy mifene) az erős széthúzás miatt ment szét (az európai országok szerint az ázsiai rész nem ütött eleget nálunk, az ázsiaiak meg ezt leszarták és ütötték a legutolsó maláj tingli tanglit is). Jelenleg baráti országként tekinthetők a hosszú ideje mellettünk álló románok, lengyelek (bár ők nem üthetnek mellettünk de erről később) horvátok és a kínaiak. Az indonézek és filippinók is sokat segítettek de ők az elmúlt héten szövetséget váltottak.
Ellenséges szövetség: Opposing Front. A játék jelenlegi legerősebb és legnagyobb szövetsége. Furcsa mód most nem megy a rinya a részükről, hogy úristen túl erős szövetség ez tönkreteszi a játékot. De ez más tészta. A legnagyobb gond, hogy szomszédaink közül 4 tag (a szlovének a németek az ukránok és a szerbek ) illetve a litvánok is akik egészen országhatárunkig nyomultak a sikertelen keleti offenzívánk után. Miután a szövetség vezetését szlovének és litvánok teszik ki igy sejthető hogy nem irán vagy izrael felszabadításáért küzdenek, hanem a két megmaradt volt lengyel szövetségest minket és a románokat szivatják.

Illetve van egy felénk semleges szövetség a Confederacy of Indepedent States . A jelenlegi tagjaik közül 2 határos velünk: a Horvátok akik mostanában sokat segítettek a szlovének ellen, illetve az olaszok akikkel nemrégiben békét kötöttünk.
Nehezíti a helyzetet hogy a CIS és OF szövetségek hadban állnak egymással.

Szóval a helyzetünk nem túl rózsás, miután sok ellenséges állam vesz minket körül, szövetségünk gyakorlatilag nincs, és sajnos az ütni képes haderő is igencsak megcsappant és inaktívvá vált. Lehet egy kis reménysugár, hogy adminék a közeljövőben Baby boom-ot terveznek kishazánkban, hátha sikerülne pár embert maradásra bírni.

És akkor a Kelet Magyarországi helyzet, és a lengyelek: Anyit alapjába véve tudni kell hogy akinek van némi esze és tapasztalata nem fektet be medium régióba csak highba. Kishazánk medium vassal rendelkezik amely vastermelés esetén ad pár százalék termelési bónuszt de sokkalta kevesebbet mintha az high régió lenne. A hasznos gyárak értéke a medium régióban mindösszesen alig éri el a 4.000 aranyat. Mondanom sem kell WTD-ben a cégek értéke 50.000 arany. Adóbevétel kiesését okozza a terület elvesztése, de ez gyakorlatilag minimális és elhanyagolható (Itt NGP-re gondolok és nem wtd-re, wtdben van a cégeink 90%-a és innen származik az adóbevételeink 99%-a, ha a piaci forgalmat nem nézzük). A lengyelek kötöttek egy békét az Opposing Fronttal amelyben a felek tisztázták hogy sem az OF nem ütheti a lengyeleket sem fordítva nem történhet ez meg. Így a lengyelek el tudtak minket vágni a litvánoktól, viszont a szlovének és litvánok elle nem üthetnek. Amikor a litvánok a románokat támadták félő volt hogy egy másik régiónkon keresztül be tudnak törni az országba. Ezért foglalták el az Észak Alföldet (NGP). Tehát van negatív vonzata az ő foglalásuknak (adókiesés), viszont ezt kompenzálva a sziléziai high vas többlet bónuszt ad, így a termelők többet termelnek.

Akartam képet is tenni vagy hasonlók de lusta voltam hozzá meg másnapos.
Ennyi lett volna máraPrevious article:
[MKHL] Nyereményjáték (6 years ago)

Next article:
Eladó felszerelések /equips for sale (5 years ago)

ESim
or
Register for free:
Only letters, numbers, underscore and space are allowed (A-Z,a-z,0-9,_,' ')
Show more

By clicking 'Sign Up!', you agree to the Rules and that you have read the Privacy Policy.

About the game:


USA as a world power? In E-Sim it is possible!

In E-Sim we have a huge, living world, which is a mirror copy of the Earth. Well, maybe not completely mirrored, because the balance of power in this virtual world looks a bit different than in real life. In E-Sim, USA does not have to be a world superpower, It can be efficiently managed as a much smaller country that has entrepreneurial citizens that support it's foundation. Everything depends on the players themselves and how they decide to shape the political map of the game.

Work for the good of your country and see it rise to an empire.

Activities in this game are divided into several modules. First is the economy as a citizen in a country of your choice you must work to earn money, which you will get to spend for example, on food or purchase of weapons which are critical for your progress as a fighter. You will work in either private companies which are owned by players or government companies which are owned by the state. After progressing in the game you will finally get the opportunity to set up your own business and hire other players. If it prospers, we can even change it into a joint-stock company and enter the stock market and get even more money in this way.


In E-Sim, international wars are nothing out of the ordinary.

"E-Sim is one of the most unique browser games out there"

Become an influential politician.

The second module is a politics. Just like in real life politics in E-Sim are an extremely powerful tool that can be used for your own purposes. From time to time there are elections in the game in which you will not only vote, but also have the ability to run for the head of the party you're in. You can also apply for congress, where once elected you will be given the right to vote on laws proposed by your fellow congress members or your president and propose laws yourself. Voting on laws is important for your country as it can shape the lives of those around you. You can also try to become the head of a given party, and even take part in presidential elections and decide on the shape of the foreign policy of a given state (for example, who to declare war on). Career in politics is obviously not easy and in order to succeed in it, you have to have a good plan and compete for the votes of voters.


You can go bankrupt or become a rich man while playing the stock market.

The international war.

The last and probably the most important module is military. In E-Sim, countries are constantly fighting each other for control over territories which in return grant them access to more valuable raw materials. For this purpose, they form alliances, they fight international wars, but they also have to deal with, for example, uprisings in conquered countries or civil wars, which may explode on their territory. You can also take part in these clashes, although you are also given the opportunity to lead a life as a pacifist who focuses on other activities in the game (for example, running a successful newspaper or selling products).


At the auction you can sell or buy your dream inventory.

E-Sim is a unique browser game. It's creators ensured realistic representation of the mechanisms present in the real world and gave all power to the players who shape the image of the virtual Earth according to their own. So come and join them and help your country achieve its full potential.


Invest, produce and sell - be an entrepreneur in E-Sim.


Take part in numerous events for the E-Sim community.


forum | Laws | Privacy policy | Staff | Wikia | Alpha | Primera | Secura | Suna | Deriva | Deriva | Pandemia | Euforia | esim political game
Play on