Login:
Password:

Forgot password? Register

Article

A HAZAERT


Redactor

100


18
Végül (Event related)
Posted 7 years ago by
A HAZAERT    
Report


Sziasztok!

Hát eljött ez a nap is ennyi idő után.
Lássátok az egész történetet röviden:

eRep hanyatlóban eSim feltörőben. Beléptem, meghívásra. Elkezdtem dolgozni. Hamarosan az anyagi pártfogásom révén elindult az Elit fejlődése, én vezettem a századot. Építkeztünk, növekedtünk, szépültünk. Közben kiaknáztam a gazdasági modul által nyújtott lehetőségeket. Ezt katonai fejlődésre fordítottam. Nőt az Elit nőttem velük. Vállaltam miniszterséget, osztást számtalant. Végül elnökséget is éjt nappallá téve. Szövetségi irányítást s mindent mire időm volt. Leigáztuk Németországot 1 hónapban 3x is. Felszabadítottuk Romániát többször is. Ukrán helyzet sokszor fokozódott baj belőle sose lett. Telt múlt az idő a gyermekeim mert én minden Elitesre így tekintek felnövekedtek. A század irányítása egyik testvértől a másikhoz került. Közben mindig figyeltem hogy haladnak a dolgok. Ha kellett kotnyeleskedtem ha kellett donateltem. Hosszú idő múlva felmerült az ötlet fejezzük be méltón. Volt ez már 2 ciklussal ezelőtt. Hogyan tegyük hát. A terv megvolt, az alkalomra vártunk. 2 éves lett a szemem fénye. Játékban vagyunk mit lehet tenni játszunk. Volt is itt sok lelkes gyermek. Kérdeztem hát mit kértek ajándékba? Megegyeztünk, hogy nagy tűzijátékot csinálunk de senkit nem bántunk. Így lett hát a buli neve CW. Az érdeklődés nagy volt a meghívót mindenki megkapta. Jöttek volna sokan de a mindent látó nagypapa közbe szólt. Úgy érezte méltatlan lenne ha nem ő tartaná a legnagyobb bulit az országban. Nem tetszett hát az ötlet. Próbáltunk érvelni, nem ment, vége csak ban lett nékem. Az öreg mindent zokon vett. Talpnyalója meg csak szórta a szitkot jobb híján csak az állami orgból hisz a saját karakterét emiatt már banolták éppen eleget. Nem tetszett ez senkinek de az öreg elnézte hisz kedves volt neki ez a gyermek. Áldozat nem számított a buli ellen. Saját gyermekeit pusztította a nagyapó századából el ha rosszul választottak oldalt. És egy barátját is elvesztette közben. Ennyi hát a történet röviden. Aki nem hiszi járjon utána.

Befejezésül csak annyit szeretnék mondani, hogy igen valóban Hocci és sokan mások rengeteg időt töltenek ezzel a játékkal mint ahogy én is tettem ezt. Valóban nem fair elrontani a másik játékát de én azt gondolom azt mindenkinek szem előtt kell tartania. Én is ezt tettem. Viszont az enyémet ma végképp elrontották. Ezzel a cikkel az egeret letészem. Vagyonom gyermekeimre hagyom. Annyi kérésem lenne, hogy aki úgy érzi, hogy ez a buli jó lett volna. Akkor az a REBEL oldalt válassza. A dolgonak tétje nincs. Az állam úgyis legyőz mindent. Szimbolikus a jelentése, hogy hányan érzik úgy, hogy ez játék és nem hadi kiképzőtábor, és itt mindenkinek lehetnek álmai vágyai nem csak az elnöknek.
Tudom volt sok vitánk sokakkal. De ezek többségében elmúltak. Egy ősi másvilági ellentétet sosem tudtunk azonban felszámolni, ezt sajnálom. Azt pedig még jobban, hogy nem mondhatom most tiszta szívvel nektek, hogy köszönöm mindenkinek, jó volt veletek. Hazudnék. Viszont köszönöm azoknak akik mellettem voltak, segítettek, tanítottak. Köszönöm azoknak akikkel bár vitáztam de előrevitték a dolgokat így vagy úgy. Velük jó volt. Értük megérte belépni.

Azt kívánom nektek ti érezzétek jobban magatokat itt! És ne veszekedejtek csak vitázzatok!

Tisztelettel maradok:

A HAZÁÉRT
ex eSim játékos


Previous article:
Magyarország elnöke (7 years ago)

ESim
or
Register for free:
Only letters, numbers, underscore and space are allowed (A-Z,a-z,0-9,_,' ')
Show more

By clicking 'Sign Up!', you agree to the Rules and that you have read the Privacy Policy.

About the game:


USA as a world power? In E-Sim it is possible!

In E-Sim we have a huge, living world, which is a mirror copy of the Earth. Well, maybe not completely mirrored, because the balance of power in this virtual world looks a bit different than in real life. In E-Sim, USA does not have to be a world superpower, It can be efficiently managed as a much smaller country that has entrepreneurial citizens that support it's foundation. Everything depends on the players themselves and how they decide to shape the political map of the game.

Work for the good of your country and see it rise to an empire.

Activities in this game are divided into several modules. First is the economy as a citizen in a country of your choice you must work to earn money, which you will get to spend for example, on food or purchase of weapons which are critical for your progress as a fighter. You will work in either private companies which are owned by players or government companies which are owned by the state. After progressing in the game you will finally get the opportunity to set up your own business and hire other players. If it prospers, we can even change it into a joint-stock company and enter the stock market and get even more money in this way.


In E-Sim, international wars are nothing out of the ordinary.

"E-Sim is one of the most unique browser games out there"

Become an influential politician.

The second module is a politics. Just like in real life politics in E-Sim are an extremely powerful tool that can be used for your own purposes. From time to time there are elections in the game in which you will not only vote, but also have the ability to run for the head of the party you're in. You can also apply for congress, where once elected you will be given the right to vote on laws proposed by your fellow congress members or your president and propose laws yourself. Voting on laws is important for your country as it can shape the lives of those around you. You can also try to become the head of a given party, and even take part in presidential elections and decide on the shape of the foreign policy of a given state (for example, who to declare war on). Career in politics is obviously not easy and in order to succeed in it, you have to have a good plan and compete for the votes of voters.


You can go bankrupt or become a rich man while playing the stock market.

The international war.

The last and probably the most important module is military. In E-Sim, countries are constantly fighting each other for control over territories which in return grant them access to more valuable raw materials. For this purpose, they form alliances, they fight international wars, but they also have to deal with, for example, uprisings in conquered countries or civil wars, which may explode on their territory. You can also take part in these clashes, although you are also given the opportunity to lead a life as a pacifist who focuses on other activities in the game (for example, running a successful newspaper or selling products).


At the auction you can sell or buy your dream inventory.

E-Sim is a unique browser game. It's creators ensured realistic representation of the mechanisms present in the real world and gave all power to the players who shape the image of the virtual Earth according to their own. So come and join them and help your country achieve its full potential.


Invest, produce and sell - be an entrepreneur in E-Sim.


Take part in numerous events for the E-Sim community.


forum | Laws | Privacy policy | Staff | Wikia | Alpha | Primera | Secura | Suna | Roxa | Exura | Aura | esim political game
Play on