Login:
Password:

Forgot password? Register

Article

Antmar88


Redactor

20


9
Day [900] Introduktion & Manifest (Political)
Posted 5 years ago by
Antmar88    
Report


A8 Journal aka. Aight Journal


Dag 900 en speciell dag, dagen då min tidning skapades men även om det inte har något jubileums värde alls förutom välkomnandet utav Japan och Vietnam- Hej !? en tidning som vi alla ska minnas tills dag 1000 o längre där jag tänkt lägga upp mina funderingar och idéer eller i allmänhet det jag tycker händer o annat smått o gott jag hittar på och hinner skriva ner.

Vem är han
Den som tittar på mobilen en förmiddag och ser att han fått ett sms om jag fortfarande höll på med textbaserade rollspel och strax där efter vart torsk här igen.
Jag är en off-topic mästare som gillar att socialisera och prata med andra, kan uppfattas störande och väldigt på men det är absolut inget illa menat (Inte från min sida)
Samt att jag väljer att göra ngt speciellt av dag 900 skapandet utav min nyhetsportal

E-sim
Startade min identitet här för 7 dagar sedan och hittills blivit First Lieutenant och lvl 10 lyckats klara av 60 uppdrag, fått en medalj , starta eget företag och egen tidning.
Har besökt wiki ett X antal gånger för att försöka förstå mig på allt från förkortningar till vart vissa funktioner är och fungerar. Samt försökt komma in i gemenskapen på irc o bekanta mig med mina medspelare. Tagit till hjälp av de statliga medel som underlättat min första tid som spelare här

Nybörjarprogrammet 5 / 5 poäng - Rekommenderar jag Vet inte hur jag kommer klara mig utan *skrattar* )


Men noterbart är att nybörjarprogrammet fungerar om man faktiskt tar hjälp av den

Aktuella Mål & Förutsättningar

Väldigt ung i detta spel och gör inte den största skillnaden någonstans "just nu" men jag är här för att stanna och hjälpa e-Sverige att utvecklas o en dag till hoppas jag vi blomstrar som den stormakt vi egentligen borde vara .
Jag har valt att satsa på en stol till kongressen för det är där jag tror att fräscha idéer och engagemang behövs för att segla det här landet åt rätt riktning, jag lovar inget guld och gröna skogar och lär nog aldrig göra det heller, men är här för att hjälpa oss att vilja vara framåt drivande. Tror kommande mandatperiod kan ha stor betydelse och skulle gärna vilja få vara med och lära mig av de med mer erfarenhet än mig själv.
Det jag kan lova är att jag kommer vara aktiv och följa de ämbete man har som kongressledamot o även jaga nya spelare in hit, även om det kommer resultera i mycket "spammande, borttagna trådar och bannlysningar" men tror det kan vara värt det om det kommer in en och annan hit. För e-sim är inte ett spel som passar alla.

Dagens citat

Man skulle kunna säga som så att sånt.. eeh... händer, saker försvinner, folk försvinner. Hon kanske har gått ut med hunden. [...] Folk lånar hundar, man är hundvakt, folk är hundvakt. ... Jag tycker inte du ska kränka mig, jag tycker inte vi ska kränka varandra i den här byn överhuvudtaget.
// Billy Davidsson (Polisen i Smala sussi filmen)

Mvh A

Next article:
Day [903] Tystnaden före stormen (5 years ago)


Comments (3)
22-02-2014 8:56:01
(5 years ago)


bra skrivet broder

22-02-2014 0:18:49
(5 years ago)


Uppskattas dock rättstavat nu

22-02-2014 0:05:20
(5 years ago)


V+S.New comment
Message:

Characters remaining:

1000


forum | Laws | Privacy policy | Staff | Wikia | Alpha | Primera | Secura | Suna | Aurora | Furia | Pandoria | agar new modes play new modes
Play on