Login:
Password:

Forgot password? Register

Article

Nesreca


Redactor

307


128
Poslednje obracanje! (Old article)
Posted 8 years ago by
Nesreca    
Report


Pozdrav svima, poslednji put vam se obracam kao predsednik i pre nego sto odem iznecu svoje vidjenje situacije oko saveza i ostalih dogadjaja koji su njemu prethodili. U ovom, mozda i poslednjem, clanku izmedju bice objasnjeno cime su se sve sluzili drugari koji se iz "nekog" razloga toliko protive savezu sa Bugarima.

Pre svega, secamo se napada Makedonije na Juznu Srbiju (regiju tada pod ugovorom), rat koji je pretio da uvuce Srbiju nespremnu u novi rat sa Bugarima! Da ne ponavljam sta se sve desavalo od kada sam ja CP,to sve mozete videti u mom prethodnom clanku ovde: Izvestaj
Na sastanku tadasnjeg saveza sa Makedonijom, jasno je stavljeno do znanja da je SS pod ugovorom i da se ne sme napadati uostalom zasto bismo pravili problem zbog regije koja ce nam se vratiti uskoro?! Makedonija je tada napala na svoju ruku i gurala nas u rat polako!

Situacija bi bila sledeca,krsenje ugovora znacio bi novi rat koji ako ne bi ponovo obrisao Srbiju sa mape onda bi je bar vratio na predjasnje stanje (1 regija) i ne samo to vec bi to znacilo da i Rumunija, ciju regiju mi drzimo pod ugovorom do 101. dana igre, moze nama da objavi rat, vrati svoju regiju i zatim nesmetano nastavi osvajanja uz pomoc saveznika,a Srbija sama nikako ne bi mogla da izdrzi rat na 2 fronta! A i kako bi mogla sa ovakvim saveznicima?

Ono sto hocu da kazem, da ako je neko nekome okretao ledja to sigurno nismo bili mi jer ovakav nacin da se uvuce Srbija u rat je vise nego bezobrazan!
Podseticu da su Turci i Poljaci odmah posle toga pricali kako Srbija krsi ugovor,nisu nas podrzali vec su se slozili da krsimo sporazum! Pa meni to deluje isplanirano?

A sada sto se tice Poljske, koja je za vreme ratova sa Rumunijom i BiH uglavnom udarala za neprijatelja, naravno bilo je i onih koje nije mrzelo da se sele iz okupiranih regija kako bi udarali za Srbiju ali mnogo manje...
Evo jedan shout coveka koji je isuvise ogranicen,a znam da ce to uvideti i ostali uskoro:Pruzaju nam ruku pomirenja? Izvinjavaju nam se sto su udarali protiv nas? d00sta dete previse slusas Sabana Saulica!
Desavalo se da neko od nasih udara protiv Poljaka u vec dobijenom ratu sa Rumunima, a kako je njihov CP reagovao na to znaju svi koji su u tom trenutku bili na kanalu #e-sim.rs ! Osim toga sto je pominjao majku osobi koja je udarala protiv njih pokazao je i zavidan arsenal psovki na razlicitim jezicima!
Zasto niko njima nije psovao majku? E pa evo izvinjavam se i ja sto nisam hteo u savez sa vama!

Ono sto se od svega ovoga servira narodu je da Srbija nije imala predstavnika na sastancima saveza i to opravdava svaki dmg koji su saveznici udarili protiv nas?! Savez koji se bori protiv svoje clanice i savez gde vecina gleda svoj interes = IMEN! Glavni razlog sto je Srbija propadala i sto je stagnirala umesto da jaca onako kako zasluzuje! Ostavili su nas na jednoj regiji, razmisljajte o tome! Pravi prijatelji Srbije

Idemo dalje,jedan komentar i jos jedan poseban slucaj:Prvo predsednik sam od proslog meseca, tad sam prvi put komunicirao sa predsednicima drzava ili mozda mozes da smislis jos neku teoriju zavere?

Surujem sa Hrvatima?

zanimljivo

Prodajem regije uzimam golde? Treba da te je sramota, sve regije sam vratio bez potrosenog golda i koliko vidim ima malo vise plave boje na mapi u poslednje vreme!!

A mozda si i u pravu, sve je ovo dogovoreno, oslobodio sam Srbiju i potrosio 1000 golda za firme na orgu kako bih narodu zamazao oci!!! Kakav genijalan plan!

Takodje njegov drugar iz jedinice prica o tome kako su oni oslobodili Srbiju, da ja nemam promil zasluge za to...Nikola Rajko ja mislim da ni ti sam ne verujes u to!
Druga stvar, seti se samo koliko puta su samo clanovi tvoje jedinice greskom udarali protiv Srbije ili ih je mrzelo da se sele?

Vise puta ste udarali protiv svoje zemlje, a mene nazivate izdajnikom? Zbog cega?
Saveza sa Bugarima? Novi eRep? Ako to nije dosadilo vecini ne znam sta jeste...Igrali ste jednu igru,u toj igri ste upoznali jedan savez i sada cemo taj savez gurati u svakoj igri ovog tipa?
Zanimljivo prilicno, kao i mesanje RL-a u igru! Kad vec mesate RL kada su Bugari u pitanju ( http://www.youtube.com/watch?v=CueZa9Qp7Qo ) mesajte i kad su ostali u pitanju? Ko je jos u savezu: Rusi,Grci...Ili mozda ne podnosimo ni njih??
Nekim jedinicama savez ne odgovara i zbog toga sto im se firme nalaze u Sloveniji,Makedoniji,Poljskoj tzv prijateljskim zemljama...Vec pomenuti d00sta jednom prilikom je rekao da bi udarao cak i protiv Srbije kad bi se ovaj savez sproveo, pa normalno da bi jer na njegovu jedinicu novo brisanje Srbije i ne utice! Oni su bezbedni u Sloveniji Ono sto mogu da kazem za sebe, izgubio izbore ili ne, bio savez sa Bugarima ili bez, sigurno ne bih udarao protiv Srbije u svakom slucaju!

Uradio sam za ovu sDrzavu koliko sam uradio, ko je igrao od pocetka on moze da vidi razliku posle mog mandata. Jedna moja poznanica iz ove igre mi je jednom rekla: "niko ti nece reci hvala" bila je u pravu donekle, borba za vlast je cudo.

Sada predlazem da se po zavrsetku ovog impeacha,startuje novi i pozivam sve kongresmene da glasaju za! Ono sto ostavljam narednom CP-u je vojska koju mora da izdrzava kao i ugovor sa Rumunijom koji 101. dana mora da se ispostuje,tog dana High Oil regija mora biti vracena posle toga sta cete raditi sa Rumunima to sa mnom veze nema!

Kako sSrbija izgleda sada:Zapamtite je ovakvu

Pustam vas sada da ispravljate moje "greske" i nemojte misliti da ste ovim pobedili, niko ovde nije pobedio

Vas dosadasnji CP:
Nesreca
Previous article:
Izvestaj i kandidatura za CP izbore (8 years ago)

Next article:
Budite mi pozdravljeni (8 years ago)

ESim
or
Register for free
Only letters, numbers, underscore and space are allowed (A-Z,a-z,0-9,_,' ')
Show more

By clicking 'Sign Up!', you agree to the Rules and that you have read the Privacy Policy.

About the game:


USA as a world power? In E-Sim it is possible!

In E-Sim we have a huge, living world, which is a mirror copy of the Earth. Well, maybe not completely mirrored, because the balance of power in this virtual world looks a bit different than in real life. In E-Sim, USA does not have to be a world superpower, It can be efficiently managed as a much smaller country that has entrepreneurial citizens that support it's foundation. Everything depends on the players themselves and how they decide to shape the political map of the game.

Work for the good of your country and see it rise to an empire.

Activities in this game are divided into several modules. First is the economy as a citizen in a country of your choice you must work to earn money, which you will get to spend for example, on food or purchase of weapons which are critical for your progress as a fighter. You will work in either private companies which are owned by players or government companies which are owned by the state. After progressing in the game you will finally get the opportunity to set up your own business and hire other players. If it prospers, we can even change it into a joint-stock company and enter the stock market and get even more money in this way.


In E-Sim, international wars are nothing out of the ordinary.

"E-Sim is one of the most unique browser games out there"

Become an influential politician.

The second module is a politics. Just like in real life politics in E-Sim are an extremely powerful tool that can be used for your own purposes. From time to time there are elections in the game in which you will not only vote, but also have the ability to run for the head of the party you're in. You can also apply for congress, where once elected you will be given the right to vote on laws proposed by your fellow congress members or your president and propose laws yourself. Voting on laws is important for your country as it can shape the lives of those around you. You can also try to become the head of a given party, and even take part in presidential elections and decide on the shape of the foreign policy of a given state (for example, who to declare war on). Career in politics is obviously not easy and in order to succeed in it, you have to have a good plan and compete for the votes of voters.


You can go bankrupt or become a rich man while playing the stock market.

The international war.

The last and probably the most important module is military. In E-Sim, countries are constantly fighting each other for control over territories which in return grant them access to more valuable raw materials. For this purpose, they form alliances, they fight international wars, but they also have to deal with, for example, uprisings in conquered countries or civil wars, which may explode on their territory. You can also take part in these clashes, although you are also given the opportunity to lead a life as a pacifist who focuses on other activities in the game (for example, running a successful newspaper or selling products).


At the auction you can sell or buy your dream inventory.

E-Sim is a unique browser game. It's creators ensured realistic representation of the mechanisms present in the real world and gave all power to the players who shape the image of the virtual Earth according to their own. So come and join them and help your country achieve its full potential.


Invest, produce and sell - be an entrepreneur in E-Sim.


Take part in numerous events for the E-Sim community.


forum | Laws | Privacy policy | Staff | Wikia | Alpha | Primera | Secura | Suna | Euforia | Duna | Countryball | Orange | esim political game
Play on