Login:
Password:

Forgot password? Register

Article


10
СРБИЈО НЕМА МИРНО ДА СПИЕШ (Old article)
Posted 6 years ago by
Captain Anbu    
Report


Поздрав македонци погледнете го логот од нашиот Претседател Були и оној србинот
Незнам што муе али детенцево многу се залетало мисле дека ако SC во нивниот сојуз и мисле цел свет е негов епа време е малку да го спуштиме на земја.
И самите можете да видите се заканува че не смачкал бла бла ајде бе геј4е згази не не се предаваме че се бориме до крај.
Ама нема да можите мирно да спијте че пружиме најжесток отпор во востанијата само сложно и обединето да му покажиме на овој двоцефкаш кој сне

Да Живее Македонија о7Previous article:
Збогум еБугарија (7 years ago)

ESim
or
Register for free
Only letters, numbers, underscore and space are allowed (A-Z,a-z,0-9,_,' ')
Show more