Login:
Password:

Forgot password? Register

Article

Gergii


Redactor

287


27
Megint megmondom a magamét (Old article)
Posted 7 years ago by
Gergii    
Report


Figyelem a következő sorok negatív jellegű írást tartalmaznak, aki szerint minden szép és jó, ne is olvassa tovább!

Üdvözletem mindenkinek!

Miután megláttam CLard cikkét és Cimbalar shoutját, gondoltam itt az ideje, hogy én is kinyilvánítsam véleményemet. De nem nem siránkozás, és trollkodás lesz. Csak egyszerű véleménynyilvánítás és néhány kérdés!

Szóval első felvonás, a fritz front: Végül is nagy egyetértés övezte ezt az ötletet, az aktív népesség (már ha lehet igy nevezni a cseteseket, meg akik olvassák a shoutokat) egyetértett abban, hogy a jelenlegi tilitoli, és adjuk el országos szinten még a kurvaanyánk sebzését is megoldás nem vezet sehová, menjünk hát Nyugatnak. Szép és jó is volt minden, hisz elfoglaltuk a régiókat bedöngöltük a föld alá a németeket, volt olyan csata ahol kört nem tudtak hozni. Hogy mi volt mégis szerintem a gond? Az, hogy minden egyes fillért sajnáltunk a saját taktikai előnyünk megtartása érdekében: pl: egyik reggel még a hadjárat közepén arra ébredhettünk, hogy van egy Bavaria rw amiből már csak 1 kör van hátra, és egy Saxony támadásunk. Igen ám de egyiknek sem állt jól a szénája, végül is csak sikerült mindkét kört hoznunk, így vége lett az rw-nek és a támadásban sem kerültünk 3 csatányi távolságra, hanem csak 1-re az ellentől. Ekkor gondoltuk ki reggel mi lenne, ha mi indítanánk egy rw-t és ezzel mindenképp megmarad a híd, így indítottuk a bádeni rw-t. Bár az elnök úr elfogadta az indoklásom, de a leveléből úgy vettem észre nem kell több ilyen magánakció. Én nem tudom mire ez a nagy spórolás, de a saját előnyünk megtartásért ennyit áldozhatunk talán!? A másik: sehol nem tettünk le DS-t. Persze ez is drága mulatság de hogyha nem rövidtávra gondolkozunk visszahozza az árát. És akkor itt most ellenpélda: DS-re és saját indítású rw-re nem volt pénz viszont a Belgium elleni hadjáratra igen. Az ellen az ország ellen, ahol összesen 20 cég van a high régióban, és összeköttetés sincs az általunk óhajtott Britanniával sem. Ez nem volt pénzkidobás? Még egy kérdés az elnök úrhoz: az addigi (bár nem tudom addig-e még a szövetségeseink voltak) szövetségeseinket nem kellett volna megkérdezni, hogy faszok belgium? De ha nem is a szövetségeseket, legalább a magyar MU vezetőket megkérdezted? Egyáltalán ki tervezi a hadműveleteket? Van-e hadügyi stáb akikkel megbeszéled a lehetőségeket?

Tehát cikkem második fele: A belga front megnyitásától: Azt már leírtam, hogy belgium nem túl gazdag ország, de azt sem értettem, hogy a DOW át menetele után miért kb. 6-7 órával kellett támadnunk. Előnyt adtunk ezzel nekik, fel tudtak készülni ránk! Ha pedig nem támadtunk miért nem indítottunk egy csali rw-t a németeknél, hogy ezzel se magunkat szívassuk?
Mind szép és jó amit irkáltatok, hogy 90-100 milliót sebeztünk egy nap alatt, úgy, hogy közben nem voltunk szétbuffolva. Igenám szép és jó, csak közben 2 csatát, és egy értékes régiót buktunk, és jópár napig még -20%-al üthetünk a megmaradó német területeken. Ja és minden kezdődik előröl, lehet újra támadni a régiókat ami megint csak sok pénz blablabla.

Ami pedig az ütéseinket illeti: Sajnos sokan belevágják amijük van a kör elején, lehet mondani hogy rakjuk tele kétkattossal a MU-kat mert így többet sebzünk. Nem, nem fogunk! Feljön beleüt amikor tud és kész. Senkinek nem jó az ha egy T 1 óra 30 perckor +8 millióval álló csatába ő még beleüt fél milkót mer az jó. Kör végén kell az embereket üttetni. Amibe viszont szerintem gyengék vagyunk! Asszem Hocci tette fel a kérdést az egyik csata vége után, hogyha több mint 30-an vagyunk a szobába hogy lehet az, hogy mégis csak 3 ember ütött kör végén? És ez sem lenne gond hogy kevesen vagyunk, a legnagyobb gond az, hogy keveset tudunk ütni, nincsen minden körre 50-60k-s berserkekkel ütő tankunk, pedig ezzel nem kevés kört tudnánk hozni. Egy- másfél perc alatt 2-3 milliós sebzéskülönbséget simán ledolgoznak ellenünk. Én már akkor is mondtam mikor a vita folyt róla, hogy a zsoldot nem így kellene szétosztani, hanem inkább erősebb fegyverekkel tápolni a kör végén ütőket! Én mondtam én hallottam : ) .

Na pá

Gergii voltam

VOTE&SZUB


Previous article:
Választások után... (7 years ago)

Next article:
A leghosszabb nap.... (7 years ago)

ESim
or
Register for free:
Only letters, numbers, underscore and space are allowed (A-Z,a-z,0-9,_,' ')
Show more

By clicking 'Sign Up!', you agree to the Rules and that you have read the Privacy Policy.

About the game:


USA as a world power? In E-Sim it is possible!

In E-Sim we have a huge, living world, which is a mirror copy of the Earth. Well, maybe not completely mirrored, because the balance of power in this virtual world looks a bit different than in real life. In E-Sim, USA does not have to be a world superpower, It can be efficiently managed as a much smaller country that has entrepreneurial citizens that support it's foundation. Everything depends on the players themselves and how they decide to shape the political map of the game.

Work for the good of your country and see it rise to an empire.

Activities in this game are divided into several modules. First is the economy as a citizen in a country of your choice you must work to earn money, which you will get to spend for example, on food or purchase of weapons which are critical for your progress as a fighter. You will work in either private companies which are owned by players or government companies which are owned by the state. After progressing in the game you will finally get the opportunity to set up your own business and hire other players. If it prospers, we can even change it into a joint-stock company and enter the stock market and get even more money in this way.


In E-Sim, international wars are nothing out of the ordinary.

"E-Sim is one of the most unique browser games out there"

Become an influential politician.

The second module is a politics. Just like in real life politics in E-Sim are an extremely powerful tool that can be used for your own purposes. From time to time there are elections in the game in which you will not only vote, but also have the ability to run for the head of the party you're in. You can also apply for congress, where once elected you will be given the right to vote on laws proposed by your fellow congress members or your president and propose laws yourself. Voting on laws is important for your country as it can shape the lives of those around you. You can also try to become the head of a given party, and even take part in presidential elections and decide on the shape of the foreign policy of a given state (for example, who to declare war on). Career in politics is obviously not easy and in order to succeed in it, you have to have a good plan and compete for the votes of voters.


You can go bankrupt or become a rich man while playing the stock market.

The international war.

The last and probably the most important module is military. In E-Sim, countries are constantly fighting each other for control over territories which in return grant them access to more valuable raw materials. For this purpose, they form alliances, they fight international wars, but they also have to deal with, for example, uprisings in conquered countries or civil wars, which may explode on their territory. You can also take part in these clashes, although you are also given the opportunity to lead a life as a pacifist who focuses on other activities in the game (for example, running a successful newspaper or selling products).


At the auction you can sell or buy your dream inventory.

E-Sim is a unique browser game. It's creators ensured realistic representation of the mechanisms present in the real world and gave all power to the players who shape the image of the virtual Earth according to their own. So come and join them and help your country achieve its full potential.


Invest, produce and sell - be an entrepreneur in E-Sim.


Take part in numerous events for the E-Sim community.


forum | Laws | Privacy policy | Staff | Wikia | Alpha | Primera | Secura | Suna | Nova | Zuna | Deriva | esim political game
Play on