Merhabalar,
Makaleme baÅŸlarken belirteyim ki, bu yazı, oyuna baÅŸladığım gün olan 1. Günden beri yazdığım en sert yazı olacaktır. Åžu güne kadar hiçbir siyasi taraflaÅŸmanın ve tartışmanın parçası haline gelmemeye çalıştım ve hiçbir grubun, ÅŸahsın savunuculuÄŸunu üstlenmedim, kimsenin fanatikliÄŸini yapmadım ve gazetemde hiç böyle türden bir makaleye yer vermedim. Ne var ki bugün gelinen nokta, böyle bir makaleyi yazmamı gerekli kılmıştır.
Åžu sıralarda nakahuntelar1 adlı ÅŸahıs ve yanındaki birkaç kiÅŸi ( deÄŸer verdiÄŸim ama nakahuntelar1 ‘e yancı çıkmasıyla beni ÅŸaşırtan arkadaÅŸlar ) Türkiye’ye karşı savaşıyorlar. Bu insanların Türkiye’ye karşı savaÅŸmasının temel sebebiyse, #esim.tr kanalından benim adminliÄŸimin silinmesini istemeleridir. Konuya uzak olanları bilgilendirmek için yazıyorum, lütfen okuyunuz yazacaklarımı.
Neden Türkiye’nin kanalında adminim?
Normalde adminlik, kanalın kurucularında ve baÅŸkanlarda olur. Ben ne kanal kurucusuyum, ne de ÅŸu an baÅŸkanım; ama kanalı açan kiÅŸiler beni de adminler arasında göstermeyi uygun görmüÅŸler. BaÅŸkanlığımı önceden yaptım, ÅŸu an admin olmam gerekmiyor, ama bana bu yetki verilmiÅŸ durumda. Demek ki, hak ettiÄŸim bir unvan söz konusu.
Biraz kendimden bahsetmek gerekirse, aldığım eÄŸitimden dolayı oyuna 3-4 gün girebiliyorum her hafta, tatiller dışında çok fazla vaktim olmuyor kanala girmeye. Telefondan work-train iÅŸlemlerimi yapıyorum. Oyunda olduÄŸum süreyi, ülke için elimden geldiÄŸince verimli kullanmaya çalışıyorum. Åžu sıralar oyundaki en büyük görevim, kanala girer girmez ittifak kanalında Türkiye’yi temsil etmek, kendime biçtiÄŸim görev Türkiye’nin nüfusunu canlı ve kalabalık tutmak için babyboom yapmak, ve büyük savaÅŸlarda organizasyonu saÄŸlamak. Çok fazla konuÅŸacak vakit bulamadığım kanalda, benim adım üzerinden bir polemik dönüyor.
Nakahuntelar1’i kanaldan niye atıyorum, son durum nedir ?
Åžu oyunda, hiçbir iÅŸe yaramayıp, sadece baÅŸka insanlara laf atarak zevk almaya çalışan çok insanı gördük; ama bu kadar inatçısını hiçbir zaman görmemiÅŸizdir herhalde. BaÅŸkanlığımın bitmesinden itibaren aramızın açıldığını hissettim bu oyuncuyla. Sürekli olarak beni tersleme çabasındaydı, ve ben de karşılığını veriyordum. Kanalda bana hakaret etmeyi alışkanlık haline getirmiÅŸti, ve ben de onu kicklemeyi alışkanlık haline getirmiÅŸtim. Banladığım, akick koyduÄŸum oluyordu ama diÄŸer adminler tarafından kaldırılıyordu. Herhalde kendisini son birkaç ayda kanaldan toplam 100 defa atmışımdır, o da bana 100 defa sövmüÅŸtür. En son bu uzun sövme-atma vakasını bir hafta önce yaÅŸadık.
Ne yazık ki, bugün oyuna girdiÄŸimde, ‘’ FREEDOM UN OP ALINACAK !!!Albert Scarlett posted 5 hours ago ‘’ shoutunu gördüm ana sayfamda. Kanala girdikten sonra, olayların büyüdüÄŸnü ve kanal yönetimiyle ilgili tartışmanın olduÄŸunu gördüm. Uzun bir polemikten sonra, bana konuÅŸma hakkı verilmediÄŸini gördüm ve nakahuntelar1’i kanaldan attım tekrardan. Bana edilen hakaretlere raÄŸmen sabırlı olmam isteniyordu, ama bunu yapmadım, akick koydum kendisine tekrardan.
Ve hemen ardından, reisicumhur Girit’te Türkiye’ye karşı Yunanistan tarafından vuruÅŸ yaptı, anlaşılan nakahuntelar1 tarafından doldurulan kiÅŸilerin Türkiye’ye karşı vuruÅŸları bir süre devam edecektir.
Kendim hakkında biraz bilgi
İnsanların kendinden uzun uzun bahsetmesinden hiç hoÅŸlanmam; ama ne yazık ki kendimi tanıtmam gerekiyor bu makalede. Bu bilgilendirme kısmını makalenin başında uzun tutmak istemedim, çünkü bu kısımda bazı iddialara da cevap vereceÄŸim.
Oyunu ilk günden beri oynuyorum, oyun ÅŸu an 480. Gününde, herhalde 300 günlük bir süre boyunca ülkeyi dışiÅŸlerinde temsil etmiÅŸ olabilirim. Oyunun ilk Türk dışiÅŸleri bakanıydım, bugün de hala dışiÅŸlerinde yardım ediyorum ülkeme. Åžu güne kadar bir defa bile bu koltuÄŸu istemedim.
Oyunda bir dönem baÅŸkanlık yaptım, bunun dışında Aslantepe’nin kuruluÅŸunda yer aldım, hiç görevim olmamasına raÄŸmen birçok hükümette milli savunma bakanı edasıyla hiçbir kazancım olmamasına raÄŸmen savaÅŸlarda organizasyonları yürüttüm, milli eÄŸitim bakanı olmamama raÄŸmen Primera oyuncularının yürüttüÄŸü en kapsamlı babyboom çalışmalarını yürüttüm ve bu süreç boyunca oyun içinde bireysel kazanç peÅŸinde koÅŸmadım.
Bir defa bile hesabım zengin olsun, her seçimde aday olayım, baÅŸkan olayım, dünyada herkes beni tanısın diye bir çabanın peÅŸine düÅŸmedim. Oyunun ilk 20 Türk oyuncusu arasında olduÄŸum için oyunun başında milletvekilliÄŸi verildi, onun dışında belki de birçoÄŸunu birinci bitirebileceÄŸim seçimlere bir defa bile katılmadım, bedavadan alabileceÄŸim 5 altınları hiçbir zaman istemedim. Oyunda baÅŸkalarını davet ederek 7 tane society builder madalyası ve birçok altın kazandım, bunlarla zenginleÅŸmedim, orduma ve devlete bağış yaptım, yeri geldi insanlara dağıtım yaptım. Bugün belki de insanlara yardım etmeseydim, veya devletin peÅŸinde bu kadar koÅŸmasaydım hesabım dünyanın en iyi tank hesaplarından biri olabilirdi, ama bir tane ÅŸirketim bile yok, veya herhangi bir stock ÅŸirketinde hissem bile yok. Hesabımda 40 altın bile yok.
Bütün bunlara raÄŸmen ÅŸu an, nakahuntelar1 , benim kanalda kendimi ilah zannettiÄŸimi söyleyerek insanları Türkiye’ye karşı vurmaya çağırıyor adeta; ama takdiri size bırakıyorum.
Bundan sonra ne olacak?
Ben Türkiye kanalında admin olmak için bu oyunu oynamıyorum, doÄŸrusu benim ÅŸu oyunda tanıdığım güzel insanlar, yurt içinden olsun, dünyanın herhangi bir yerinden olsun edindiÄŸim arkadaÅŸlıklar ve ÅŸu ana kadar ülkeme verdiÄŸim hizmet benim için yetiyor da artıyor. EÄŸer çoÄŸunluk, #esim.tr kanalında benim adminliÄŸimin silinmesini istiyorsa, silinmesinde bir sakınca yoktur. Lakin, kanaldaki diÄŸer arkadÅŸaların benim adminliÄŸimi alma gibi bir niyeti yoktur.
Nakahuntelar1 ve topladığı insanların Türkiye’ye karşı vurmasına gelecek olursak, inanın umrumda deÄŸil. Çünkü ben Türkiye deÄŸilim, Türkiye’nin bir vatandaşıyım, eÄŸer ülkelerinin bunu hak ettiÄŸini düÅŸünüyorlarsa, harita üzerindeki Türk topraklarının deÄŸeri onlar için bir kanaldaki adminden azsa, vurmaya devam etsinler. Åžunu söylemeden geçmek istemem, ben bu oyunda Türkiye’nin en zor aylarından birinde baÅŸkanlık yaptım. 6-0 giden savaşımızın 8-6 kaybedildiÄŸi oldu, büyük felaketleri gördüm, round kaybetmeye alışkınım; yine de pes etmedim, etmedik ve bugün Türkiye’nin geldiÄŸi noktaya hep birlikte ulaÅŸtık. Böyle birkaç kendini bilmezin karşıdan vurmasıyla yıkılacak ülke deÄŸiliz, toprak kazansak da kaybetsek de biz yine aynı insanlarız, karşıdan vuranların oturup düÅŸünmesi lazım. Benim o kanaldan adminliÄŸim alınsa da, hatta akick konulsa da bana, Türkiye için çalışmaya devam ederim, bu kadar açık.
Ben kanalda admin olduÄŸum sürece, nakahuntelar1 özür dileyip Türkiye’ye karşı vurmayı bırakana kadar o kanala giremeyecektir, kendisiyle konuÅŸma gibi bir niyetim yok. Biz Türkiye için gece gündüz çalışırken, Norveç’in kasasını soymakla uÄŸraÅŸan bu adamların bizi yıldırması söz konusu deÄŸil.
Åžu güne kadar hep dışiÅŸleriyle uÄŸraÅŸmamın sebebi, iç politikadaki kısır tartışmalardan, basit kavgalardan kendimi uzak tutmayı baÅŸarabilmektir, bu yüzden sadece bir dönem baÅŸkan adayı oldum, hiç milletvekili adayı olmadım, umarım bir daha asla böyle bir makale yazmak zorunda kalmam.
Hepinize iyi oyunlar
Not: Makaleyi yazdıktan sonra tekrar okuduÄŸumda biraz dağınık olduÄŸunu gördüm; umarım istediÄŸimi anlatabilmiÅŸimdir.
Freedom1923
Previous article:
Ne olursa olsun, doğru yoldayız ! (13 years ago)
Next article:
Son babyboomum (13 years ago)