Login:
Password:

Forgot password? Register

Article

 Anqa


Redactor

546


57
INFO Srbije (Old article)
Posted 9 years ago by
Anqa    
Report


Postovani gradjani, saborci

Cast mi je da Vas obavestim o desavanjima u nasoj zemlji.
Posle uspenog povratka nasih regija, ostala nam je jos jedna ES da je vratimo pa da zablistamo na mapi. Svaka cast sto ste dali maximum od sebe u bitkama i bili strpljivi. Ovih par dana igraci su vredno radili i pre svega zelim da pohvalim sve vas koji ste bili deo toga, nadam se da ce se to nastaviti u tom smeru.

Pokrenuta je i akcija babybooma i dosli su nam novi igraci, nase bebe, novajlije o kojima bi trebalo svi zajedno da se pobrinemo kako bi ostali u igri i sto brze napredovali,Tim ljudi, usudicu se da kazem danonocno je spremam za sva pitanja i vrstu pomoci na kanalu za #novajlije.Pokrenute su i donacije i dosta vas se odazvalo na taj poziv. Ako ovako nastavimo uskoro cemo da kazem, biti i najbrojnija drzava po stanovniku.
Vrativsi nase regionalne regije, polako cemo se i finansijki stabilizovati za sledece potencijalne ratove koji bi nam usledili. Bugarska nam je pre par dana ponudila NaP,koji smo odbili, jer su nam trazili da damo jos jednu regiju kako bi oni mogli doci do BiH-a, sto nije bilo uopste u korist Srbije niti Bosne.

Sto se tice vojske.VSS ima novog komandanta 2fast2furios i za sada se u toku reorganizacija iste.Sve u svemu ide sve kako je i planirano, nadam se da nas nece nesto isterati sa koloseka i spreciti u daljem radu za uspesniju Srbiju. Otverena je regrutacija, prijem novih clanova u VSS-u pa ko zeli moze da aplicira.
Sto se tice saveza, i dalje smo u odlicnim odnosima sa njima, kao i plan i koordiniranje za sada dobro funkcionise. Komunikacija je na nivou i svi predstavnici zemalja aktivno ucestvuju u strateskom planiranju.

Posle pregovora, kao i cekanja odluke Bosanskog kongresa da odluci da li ce nam prepusti Northern Bosnia, odlucili su da prihvate tu ponudu.Dogovoreno ja da uzmemo N.Bosnia. Oni su nam ponudili da placamo 30g nedeljno, na sta smo mi ponudili da placamo po 25g s’obzirom da je cifra od 30g mnogo, jer nemaju ratova i za sada su bezbedni na mapi, a i drzava ne stoji bas finansijski u ovom trenutku da bi mogla prihvatiti taj iznos, kao i to da je prosli put N.Bosnia bila pod nasom vlascu koju smo placali nedeljno 20g.Zbog toga smo se dogovorili da ta cifra bude 25g ali s'tim da prvu nedelju platimo samo 20g. Da napomenem objava rata kosta 30g.

Tako da u roku od par sati usledice napad na BiH na regiju Northern Bosnia koja ima resurs High Diamonds i bice ovog mandata pod Srbijom kao sto je i dogovoreno. Sto se tice produzavanja ovog dogovora, potrebni ce biti novi pregovori, sto bi sledeci sastav vlade trebao da uradi. Sto je krajnje fer i korektno prema igracima koji ce biti u vladi. Bosanski predsednik ce obavestiti svoje gradjane da ne udaraju u napadu na NB koji bude usledio, al ukoliko bude igraca koji budu branili NB nema potrebe za panikom. Hvala BiH na postignutom dogovoru i saradnji!!

Zamolila bi da svakog od Vas, da otvorite ponude za nova radna mesta, da nam stranci ne bi uzimali radnike. Jednostavno ne profitiramo na taj nacin.Zato otvorite nova radna mesta i zaposljavajte nase ljude. Kao i to da svremena na vreme bacite pogled na Monetary Market kako nas ne bi doveo neko u nezgodnu situaciju.

Nadam se da cemo uskoro krenuti u osvajanje i prosiriti ovu nasu zemlju Srbiju, ali sve u svoje vreme, tezimo ka tome. A vi ukoliko imate primedbe, savete, tu smo da saslusamo svaku vrstu vaseg razmisljanja. Svaka ideja je dobro-dosla kao i svako ko hoce da radi na poboljsanju sistema.
Ukoliko zelite nesto da pitate ili da se prikljucite timu za ovaj mesec, javite se i kontaktirajte nekog od nas: Veljama, d00sta, Sarpi, Zeroni, Gadafi ili mene (izvinjavam se ako nekog nisam nabrojala) i bice nam drago da budete deo naseg tima.


S'postovanjem MoFa sSrbije


Previous article:
КАНДИДАТ ЗА ПРЕДСЕДНИКА сСРБИЈЕ (9 years ago)

Next article:
PTO/VAZNO/STOP BAY (9 years ago)

ESim
or
Register for free:
Only letters, numbers, underscore and space are allowed (A-Z,a-z,0-9,_,' ')
Show more

By clicking 'Sign Up!', you agree to the Rules and that you have read the Privacy Policy.

About the game:


USA as a world power? In E-Sim it is possible!

In E-Sim we have a huge, living world, which is a mirror copy of the Earth. Well, maybe not completely mirrored, because the balance of power in this virtual world looks a bit different than in real life. In E-Sim, USA does not have to be a world superpower, It can be efficiently managed as a much smaller country that has entrepreneurial citizens that support it's foundation. Everything depends on the players themselves and how they decide to shape the political map of the game.

Work for the good of your country and see it rise to an empire.

Activities in this game are divided into several modules. First is the economy as a citizen in a country of your choice you must work to earn money, which you will get to spend for example, on food or purchase of weapons which are critical for your progress as a fighter. You will work in either private companies which are owned by players or government companies which are owned by the state. After progressing in the game you will finally get the opportunity to set up your own business and hire other players. If it prospers, we can even change it into a joint-stock company and enter the stock market and get even more money in this way.


In E-Sim, international wars are nothing out of the ordinary.

"E-Sim is one of the most unique browser games out there"

Become an influential politician.

The second module is a politics. Just like in real life politics in E-Sim are an extremely powerful tool that can be used for your own purposes. From time to time there are elections in the game in which you will not only vote, but also have the ability to run for the head of the party you're in. You can also apply for congress, where once elected you will be given the right to vote on laws proposed by your fellow congress members or your president and propose laws yourself. Voting on laws is important for your country as it can shape the lives of those around you. You can also try to become the head of a given party, and even take part in presidential elections and decide on the shape of the foreign policy of a given state (for example, who to declare war on). Career in politics is obviously not easy and in order to succeed in it, you have to have a good plan and compete for the votes of voters.


You can go bankrupt or become a rich man while playing the stock market.

The international war.

The last and probably the most important module is military. In E-Sim, countries are constantly fighting each other for control over territories which in return grant them access to more valuable raw materials. For this purpose, they form alliances, they fight international wars, but they also have to deal with, for example, uprisings in conquered countries or civil wars, which may explode on their territory. You can also take part in these clashes, although you are also given the opportunity to lead a life as a pacifist who focuses on other activities in the game (for example, running a successful newspaper or selling products).


At the auction you can sell or buy your dream inventory.

E-Sim is a unique browser game. It's creators ensured realistic representation of the mechanisms present in the real world and gave all power to the players who shape the image of the virtual Earth according to their own. So come and join them and help your country achieve its full potential.


Invest, produce and sell - be an entrepreneur in E-Sim.


Take part in numerous events for the E-Sim community.


forum | Laws | Privacy policy | Staff | Wikia | Alpha | Primera | Secura | Suna | Vestia | Roxa | Exura | esim political game
Play on