Login:
Password:

Forgot password? Register

Article

maliso


Redactor

143


224
Predsedniška kandidatura - CP (Old article)
Posted 7 years ago by
maliso    
Report


No kot kaže bom tudi jaz ugledal mesto predsednika v tej kandidaturi. Čeprav sem trdil,
da predsednik pa že ne bom

Torej, kot je vsem znano je trenutna vlada naredila ogromno dobrega, seveda pa ne obstaja vlada brez napak. Ampak še enkrat čestitam celotni vladi . Ampak, kot vsi dobro vemo je potrebno tudi vladno ekipo rahlo "premešati" . Zato bom v nadaljevanju le na kratko predstavil novo ekipo, njene plane za ta mandat, pa morda še kakšno malenkost.

Vladna ekipa

Predsednik: maliso

Kot sem že prej omenil, si nisem mislil, da me bo kdaj potegnilo tudi v te vode, ampak me je .
Torej, trudil se bom kar se da uresničiti vse plane tega mandata, ki jih prav gotovo ne primanjkuje .

Podpredsednik: reminator

Ja, njega in njegove ideje smo res potrebovali . Remi-ja lahko predstavimo tudi kot prejšnega voditelja naše trenutne alianse Fortis, ko je bil Fortis najbolj aktiven na področju osvajanja in obrambe regij pred našo še vedno največjo nasprotnico Alpho.

Torej njegova glavna naloga so prav nove ideje , ter seveda pomoč predsedniku pri uresničitvi planov.

Ministri za obrambo (MoD): Patrik2255 , Highflyer , Hold Me My Beer Can Do This

Kot boste opazili je teh prvič več kot le en. In to seveda s preprostim razlogom, imajo največ dela (če seveda ne štejemo predsednika ). Glavna naloga so seveda vojaški plani, obramba, napad, pregled nad našimi vojaškimi enotami (MU-ji) in seveda državni supply o katerem se
zadnje čase veliko govori. Seveda pa vse zanima kakšen je plan? .Torej, kot veste smo imeli neuspel poskus z madžari, ki pa upamo da je bil en in edin .
Torej v sodelovanju z trenutno alianso mislimo malce poslati strica straheca po madžarskih regijah (mogoče pa še kakšno obdržimo ). Drugače pa je prioriteta priti do Romunov in jim pokazati kaj pomeni biti Slovenec . Ob tem planu je treba seveda upoštevati tudi redno obrambo Tuscany-a, ki nam še vedno predstavlja večino gospodarstva. Morda že veste, da so že tudi v tej vladi potekali pogovori z Italjani glede te regije, vendar pa so Italjani vse ponudbe zavrnili. Zato bomo počasi ekonomijo osredotočili na high grain, saj nikoli ne veš kako dolgo bo Tuscany še v naših rokah. Seveda pa jo bomo branili do konca .

Na koncu naj dodam da bomo še naprej poskušali še več pomoči usmeriti v pomoč našim zaveznikom. Čeprav se lahko že sedaj pohvalimo, da se ponekod pojavljamo že na prvih mestih v bitkah pri naših zaveznikih.Med zadnjimi nalogami in plani MoD-ov je tudi še boljša organiziranost slovenskih vojaških enot.
Če dobro pogledate lahko ugotovite, da jih imamo kar nekaj seveda pa so potrebne še boljše organiziranosti.V sodelovanju z finančnim ministrstvom pa bomo probali priskrbeti tudi manjšo finančno pomoč našim vojaškim enotam, ter dnevni supply za vse Slovence. V kratkem se bo ustanovilo tudi wep podjetje na državnem org-ju saj bomo začeli orožje za supply proizvajati sami, ter se tako potrudili prihraniti še več za obrambne sisteme in bolnice.

Kot pa tudi sami veste pa potrebujemo zraven MoD-ov še prostovoljce , ki pomagajo razdeliti državni supply. Zaenkrat so v skupini delilcev:
- tadej007
- andro14
- Assassln
- lippyFinačni minister: ElTorro

No, njegovo delo prav tako ne bo preprosto . Torej prva in glavna naloga do volitev bo sestavil skupaj z ostalimi člani vlade celoten proračun. Koliko denarja dobimo in kje ga bomo porabili, drznem si reči da bo to najtežji del med vsemi opravili. Prav tako bo skrbel za stalno zalogo sitov na MM (da se ne ponovi kakšna napakica in jih zmanjka). Prav tako pa bo skupaj z ministrom za informiranje pripravljal članke glede financ.Nekaj denarja se bo namenilo tudi novim/mladim podjetnikom, ki potrebujejo manjše posojilo za odprtje svojega podjetja.

Ker sem v tem mesecu naletel več krat na vprašanja kot so koliko se je porabilo za to vojno, koliko za ono, bo finančni minister prav tako po vsaki večji bitki podal krajše poročilo o stroških, skupaj z MoD-i pa tudi o narejeni škodi (zmagi, porazu, zaveznikih,...).


Minister za socialo: aljaz123
Pomočnik: Piski , scooby doo

Tudi njuna naloga ne bo preprosta . Kot je plan vsake vlade je tudi moj, da pridobimo čim več novih igralcev. Seveda pa ste vsi dobrodošli pri iskanju novih igralcev in krepitvi Slovenije .
Seveda pa imata pri vodenju novincev tudi ogromno pomoč mentorjev:
To so andro14 , pizdun , Assassln , lippy , Highflyer , Piski , DrConsty , reminator .V tem mandatu se bo prav tako naredil nov in boljši vodič za novince. Kot pa sem že omenil pa bosta prav tako sodelovala pri projektu za pomoč novim podjetnikom.

Minister za zunanje zadeve: MrCimer
Pomočnik: Piski

Njegova naloga je kaj kot vzdrževanje dobrih odnosov z našimi zavezniki, sodelovati v pogovorih v naši aliansi, obnavljanje MPP-jev, ter seveda pomoč pri načrtovanju napadov .

Minister za informiranje: Rudolf Maiser II

Naš sedanji predsednik je zaprosil za nekaj pavze in jo bo dobil. Vendar pa bo še naprej dovolj aktiven za redno informiranje javnosti. Prav tako pa bo posvetil več časa tudi vodenju naše alianse skupaj s ostalimi vodjami .

Mislim, da je to iz moje strani zaenkrat vse. Sedaj pa je vse v rokah volilcev .

Ker se zavedam, da je ta članek izšel dokaj hitro (volitve so šele 5.2), bom sproti dodal še kakšno malenkost, plan,...

Tako tukaj pa še strnjena vlada:
Predsednik: maliso
Podpredsednik: reminator
Ministri za obrambo (MoD): Patrik2255 , Highflyer , Hold Me My Beer Can Do This
Minister za finance: ElTorro
Minister za socialo: aljaz123
Minister za zunanje zadeve (MoFA): MrCimer
Minister za informiranje: Rudolf Maiser II
Svetovalec za državno varnost: Matevzs1


Next article:
Zahvala in stanje po volitvah (7 years ago)


Comments (25)
29-01-2012 19:18:40
(7 years ago)


Please read & vote

29-01-2012 11:38:51
(7 years ago)


Piski: ni res Jaz sem Guerrilla pa Iztok je GDC

29-01-2012 11:04:01
(7 years ago)


Sami profiji >.<

29-01-2012 10:19:45
(7 years ago)


maš vote in sub
na volitvah bom pa še vidu kerga bom glasoval če sploh bom, pač me ni v vladi

29-01-2012 1:50:44
(7 years ago)


Hail Maliso
Hail all


29-01-2012 1:01:15
(7 years ago)


http://e-sim.org/article.html?id=14112

29-01-2012 0:48:21
(7 years ago)


"Morda že veste, da so že tudi v tej vladi potekali pogovori z Italjani glede te regije, vendar pa so Italjani vse ponudbe zavrnili."


LOL that's really funny to read. Italy recived only ONE offert from slovenian gonvern, around the 26th of december. The offert was 150 g/month to rent tuscany. Was ridiculus and we refused.
After this time, slovenia NEVER tryed to negotiate anything, except for maliso I have to admit. But maliso alone has no negotiation power, and your cp always refused to talk with us.
Many persons tryed to find a solution or a compromise: d00sta, Maiden, bandit1. Italy always accepted all proposals, but slovenia always refused That's the truth, and you have to know it.

Anyway, good luck with elections, and be aware that if you want to find a diplomatic solution, we are disponible now as we have always been. If you don't want to, well..... that's a game, we'll play the game and we'll try to have fun togheter

28-01-2012 23:44:38
(7 years ago)


evo pa je moj post po 59 sekundah postal nerelevanten

28-01-2012 23:43:04
(7 years ago)


Brooky102 očitno ne bop pomagal

28-01-2012 20:37:29
(7 years ago)


V+S tudi V na volitvah zmagu si že zdej na volitvah

28-01-2012 19:45:31
(7 years ago)


Vote tu in na volitvah ko bodo!

28-01-2012 19:28:22
(7 years ago)


pa smo ga le dočakal in je super!!! velik vote in sub pa vote na volitvah

28-01-2012 18:44:12
(7 years ago)


Vote+Sub+VELIIIIIIKKKK VOTE NA VOLIVAH (odličen članke, če kdo tega ne razume..)

28-01-2012 18:30:20
(7 years ago)


Vote Maš moj vote tud na voltivah

28-01-2012 18:22:52
(7 years ago)


v+s and supported.New comment
Message:

Characters remaining:

1000


forum | Laws | Privacy policy | Staff | Wikia | Primera | Secura | Suna | Alpha | Omega | Aurora | agar new modes play new modes
Play on