Login:
Password:

Forgot password? Register

Article

maliso


Redactor

143


224
Predsedniška kandidatura - CP (Old article)
Posted 8 years ago by
maliso    
Report


No kot kaže bom tudi jaz ugledal mesto predsednika v tej kandidaturi. Čeprav sem trdil,
da predsednik pa že ne bom

Torej, kot je vsem znano je trenutna vlada naredila ogromno dobrega, seveda pa ne obstaja vlada brez napak. Ampak še enkrat čestitam celotni vladi . Ampak, kot vsi dobro vemo je potrebno tudi vladno ekipo rahlo "premešati" . Zato bom v nadaljevanju le na kratko predstavil novo ekipo, njene plane za ta mandat, pa morda še kakšno malenkost.

Vladna ekipa

Predsednik: maliso

Kot sem že prej omenil, si nisem mislil, da me bo kdaj potegnilo tudi v te vode, ampak me je .
Torej, trudil se bom kar se da uresničiti vse plane tega mandata, ki jih prav gotovo ne primanjkuje .

Podpredsednik: reminator

Ja, njega in njegove ideje smo res potrebovali . Remi-ja lahko predstavimo tudi kot prejšnega voditelja naše trenutne alianse Fortis, ko je bil Fortis najbolj aktiven na področju osvajanja in obrambe regij pred našo še vedno največjo nasprotnico Alpho.

Torej njegova glavna naloga so prav nove ideje , ter seveda pomoč predsedniku pri uresničitvi planov.

Ministri za obrambo (MoD): Patrik2255 , Highflyer , Hold Me My Beer Can Do This

Kot boste opazili je teh prvič več kot le en. In to seveda s preprostim razlogom, imajo največ dela (če seveda ne štejemo predsednika ). Glavna naloga so seveda vojaški plani, obramba, napad, pregled nad našimi vojaškimi enotami (MU-ji) in seveda državni supply o katerem se
zadnje čase veliko govori. Seveda pa vse zanima kakšen je plan? .Torej, kot veste smo imeli neuspel poskus z madžari, ki pa upamo da je bil en in edin .
Torej v sodelovanju z trenutno alianso mislimo malce poslati strica straheca po madžarskih regijah (mogoče pa še kakšno obdržimo ). Drugače pa je prioriteta priti do Romunov in jim pokazati kaj pomeni biti Slovenec . Ob tem planu je treba seveda upoštevati tudi redno obrambo Tuscany-a, ki nam še vedno predstavlja večino gospodarstva. Morda že veste, da so že tudi v tej vladi potekali pogovori z Italjani glede te regije, vendar pa so Italjani vse ponudbe zavrnili. Zato bomo počasi ekonomijo osredotočili na high grain, saj nikoli ne veš kako dolgo bo Tuscany še v naših rokah. Seveda pa jo bomo branili do konca .

Na koncu naj dodam da bomo še naprej poskušali še več pomoči usmeriti v pomoč našim zaveznikom. Čeprav se lahko že sedaj pohvalimo, da se ponekod pojavljamo že na prvih mestih v bitkah pri naših zaveznikih.Med zadnjimi nalogami in plani MoD-ov je tudi še boljša organiziranost slovenskih vojaških enot.
Če dobro pogledate lahko ugotovite, da jih imamo kar nekaj seveda pa so potrebne še boljše organiziranosti.V sodelovanju z finančnim ministrstvom pa bomo probali priskrbeti tudi manjšo finančno pomoč našim vojaškim enotam, ter dnevni supply za vse Slovence. V kratkem se bo ustanovilo tudi wep podjetje na državnem org-ju saj bomo začeli orožje za supply proizvajati sami, ter se tako potrudili prihraniti še več za obrambne sisteme in bolnice.

Kot pa tudi sami veste pa potrebujemo zraven MoD-ov še prostovoljce , ki pomagajo razdeliti državni supply. Zaenkrat so v skupini delilcev:
- tadej007
- andro14
- Assassln
- lippyFinačni minister: ElTorro

No, njegovo delo prav tako ne bo preprosto . Torej prva in glavna naloga do volitev bo sestavil skupaj z ostalimi člani vlade celoten proračun. Koliko denarja dobimo in kje ga bomo porabili, drznem si reči da bo to najtežji del med vsemi opravili. Prav tako bo skrbel za stalno zalogo sitov na MM (da se ne ponovi kakšna napakica in jih zmanjka). Prav tako pa bo skupaj z ministrom za informiranje pripravljal članke glede financ.Nekaj denarja se bo namenilo tudi novim/mladim podjetnikom, ki potrebujejo manjše posojilo za odprtje svojega podjetja.

Ker sem v tem mesecu naletel več krat na vprašanja kot so koliko se je porabilo za to vojno, koliko za ono, bo finančni minister prav tako po vsaki večji bitki podal krajše poročilo o stroških, skupaj z MoD-i pa tudi o narejeni škodi (zmagi, porazu, zaveznikih,...).


Minister za socialo: aljaz123
Pomočnik: Piski , scooby doo

Tudi njuna naloga ne bo preprosta . Kot je plan vsake vlade je tudi moj, da pridobimo čim več novih igralcev. Seveda pa ste vsi dobrodošli pri iskanju novih igralcev in krepitvi Slovenije .
Seveda pa imata pri vodenju novincev tudi ogromno pomoč mentorjev:
To so andro14 , pizdun , Assassln , lippy , Highflyer , Piski , DrConsty , reminator .V tem mandatu se bo prav tako naredil nov in boljši vodič za novince. Kot pa sem že omenil pa bosta prav tako sodelovala pri projektu za pomoč novim podjetnikom.

Minister za zunanje zadeve: Joey4u
Pomočnik: Piski

Njegova naloga je kaj kot vzdrževanje dobrih odnosov z našimi zavezniki, sodelovati v pogovorih v naši aliansi, obnavljanje MPP-jev, ter seveda pomoč pri načrtovanju napadov .

Minister za informiranje: Rudolf Maiser II

Naš sedanji predsednik je zaprosil za nekaj pavze in jo bo dobil. Vendar pa bo še naprej dovolj aktiven za redno informiranje javnosti. Prav tako pa bo posvetil več časa tudi vodenju naše alianse skupaj s ostalimi vodjami .

Mislim, da je to iz moje strani zaenkrat vse. Sedaj pa je vse v rokah volilcev .

Ker se zavedam, da je ta članek izšel dokaj hitro (volitve so šele 5.2), bom sproti dodal še kakšno malenkost, plan,...

Tako tukaj pa še strnjena vlada:
Predsednik: maliso
Podpredsednik: reminator
Ministri za obrambo (MoD): Patrik2255 , Highflyer , Hold Me My Beer Can Do This
Minister za finance: ElTorro
Minister za socialo: aljaz123
Minister za zunanje zadeve (MoFA): Joey4u
Minister za informiranje: Rudolf Maiser II
Svetovalec za državno varnost: Matevzs1


Next article:
Zahvala in stanje po volitvah (8 years ago)

ESim
or
Register for free:
Only letters, numbers, underscore and space are allowed (A-Z,a-z,0-9,_,' ')
Show more

By clicking 'Sign Up!', you agree to the Rules and that you have read the Privacy Policy.

About the game:


USA as a world power? In E-Sim it is possible!

In E-Sim we have a huge, living world, which is a mirror copy of the Earth. Well, maybe not completely mirrored, because the balance of power in this virtual world looks a bit different than in real life. In E-Sim, USA does not have to be a world superpower, It can be efficiently managed as a much smaller country that has entrepreneurial citizens that support it's foundation. Everything depends on the players themselves and how they decide to shape the political map of the game.

Work for the good of your country and see it rise to an empire.

Activities in this game are divided into several modules. First is the economy as a citizen in a country of your choice you must work to earn money, which you will get to spend for example, on food or purchase of weapons which are critical for your progress as a fighter. You will work in either private companies which are owned by players or government companies which are owned by the state. After progressing in the game you will finally get the opportunity to set up your own business and hire other players. If it prospers, we can even change it into a joint-stock company and enter the stock market and get even more money in this way.


In E-Sim, international wars are nothing out of the ordinary.

"E-Sim is one of the most unique browser games out there"

Become an influential politician.

The second module is a politics. Just like in real life politics in E-Sim are an extremely powerful tool that can be used for your own purposes. From time to time there are elections in the game in which you will not only vote, but also have the ability to run for the head of the party you're in. You can also apply for congress, where once elected you will be given the right to vote on laws proposed by your fellow congress members or your president and propose laws yourself. Voting on laws is important for your country as it can shape the lives of those around you. You can also try to become the head of a given party, and even take part in presidential elections and decide on the shape of the foreign policy of a given state (for example, who to declare war on). Career in politics is obviously not easy and in order to succeed in it, you have to have a good plan and compete for the votes of voters.


You can go bankrupt or become a rich man while playing the stock market.

The international war.

The last and probably the most important module is military. In E-Sim, countries are constantly fighting each other for control over territories which in return grant them access to more valuable raw materials. For this purpose, they form alliances, they fight international wars, but they also have to deal with, for example, uprisings in conquered countries or civil wars, which may explode on their territory. You can also take part in these clashes, although you are also given the opportunity to lead a life as a pacifist who focuses on other activities in the game (for example, running a successful newspaper or selling products).


At the auction you can sell or buy your dream inventory.

E-Sim is a unique browser game. It's creators ensured realistic representation of the mechanisms present in the real world and gave all power to the players who shape the image of the virtual Earth according to their own. So come and join them and help your country achieve its full potential.


Invest, produce and sell - be an entrepreneur in E-Sim.


Take part in numerous events for the E-Sim community.


forum | Laws | Privacy policy | Staff | Wikia | Alpha | Primera | Secura | Suna | Nova | Zuna | Deriva | esim political game
Play on