Login:
Password:

Forgot password? Register

Article


33
Interview: Anonimni zajebant [SRB] & [ENG] (Political)
Posted 4 months ago by
MisterX99    
ReportEnglish version on the bottom of the article.
___________________________________________________________________________________
*Драги читаоци извињавам се на кратком садржају и надам се да исти неће изазвати свађу у коментарима и да ми неће нико замерити. Врло радо ћу интервјуисати и неког члана Пирата и објавити њихову страну приче. За сада, погледајмо шта је председник Anonimni zajebant одговорио на наредних 5 питања.

*Поштовање председниче, добродошли у MisterX Media House. Хвала Вам што сте пристали на овај кратки интервју, осврт на тренутно станје.
Anonimni zajebant : Боље Вас нашао.

1. Мислим да би било прикладно почети од једног простог питања: Шта се то догађа са еСрбијом и њеним нестанком? Да ли је то за све шок или је до мене што сам двоклик?

Anonimni zajebant : Србија је за сад избрисана, али полако се враћамо на ноге. У суштини, брисање није било никакво изненађење, томе смо се надали, и знали смо да је веома могуће да ћемо бити избрисани када смо кретали у рат са WolfPack-ом. Још на почетку рата договорили смо се са савезом да идемо до "последњег метка" без обзира на последице, које сада видите (или не видите, хехе).

2. Подсетите мене и читаоце, шта је довело да сукоба са војном јединицом Пирати и њиховог одласка?

Anonimni zajebant : Пирати су одувек били прича за себе. На ово питање би можда боље одговорио неки играч типа Gorcinac , или sensationCorona , који су време док су Пирати још били у Србији, били на власти. Углавном, ВЈ Пирати су се увек издвајали, почевши још од тог времена па до дан данас. Главни разлог њиховог напуштања нико са сигурношћу не зна. Легенда каже да смо их ми протерали из Србије нашим бахатим понашањем, али коју год верзију приче да узмете, они су на крају увек жртве. Услед неслагања са тадашњом власти и више оптужби на рачун власти како поткрада и уништава ОРГ, они су одлучили да напусте Србију, и од тада се нису ни враћали.

3. Како се односи са Пиратима могу поправити, да ли ће се икад вратити на старо?

Anonimni zajebant : Веома мале су санше да ће се ишта поправити у односу са Пиратима, а камо ли да ће се вратити на старо. Превише је ту тешких речи пало, и превише је ствари преко којих се не може прећи (на пример пуцање против Србије на дневној бази, бесрамне оптужбе за крађу и уништавање ОРГ, итд). Могу без проблема да кажем да су Пирати овде одавно добили статус "смртног" непријатеља, и да их нико у Србији не воли. Од туда произилази чињеница да су Пирати сада само непријатељи и ништа висе.

4. У неким чланцима су изнете оптужбе, такође поткрепљене доказима, да су неки чланови Пирата узимали злато са Орг-а, у чему је ту реч? Да ли се то и данас дешава?

Anonimni zajebant : Ти чланци су стари, као што сам рекао, још за време власти Gorcinac ( мислим да је то чак и његов чланак). Рекао бих да нисам погодан да одговорим на ово питање из тог разлога. У суштини, то је прошлост, много других, вазнијих ствари се десило у међувремену, који су само додатно продубли тај суком на релацији Србија-Пирати.

5. Какве је промене потребно донети да би се ситуација поправила и да ли имате неку поруку за светске лидере али и за наше грађане?

Anonimni zajebant : Што се тиче промена, није тешко закључити. Треба нам што више активних играча који ће бити на чету да пуцају када је Т2, и треба нам што више радника, како би се поново вратили на ноге. Ово стање Србије је само привремено, јер, као што сви знамо, Србија ратује непрестано, и није ни чудо што смо сада избрисани. Тако да, главна порука за играче али и лидере савеза је да се пробуде, и САМО ЈАКО!

*Хвала читаоцима што су прочитали и надам се лајковали чланак. Помогло би да се исти подели мећу играчима.
Anonimni zajebant : Нема на чему, одувек је задовољство сарађивати са вама, а о осталим питањима, дискутоваћемо неком другом приликом.
___________________________________________________________________________________
Аутор: MisterX99
[ENG]

Previous article:
Upgrade e-Sim (10 months ago)

ESim
or
Register for free
Only letters, numbers, underscore and space are allowed (A-Z,a-z,0-9,_,' ')
Show more

By clicking 'Sign Up!', you agree to the Rules and that you have read the Privacy Policy.

About the game:


USA as a world power? In E-Sim it is possible!

In E-Sim we have a huge, living world, which is a mirror copy of the Earth. Well, maybe not completely mirrored, because the balance of power in this virtual world looks a bit different than in real life. In E-Sim, USA does not have to be a world superpower, It can be efficiently managed as a much smaller country that has entrepreneurial citizens that support it's foundation. Everything depends on the players themselves and how they decide to shape the political map of the game.

Work for the good of your country and see it rise to an empire.

Activities in this game are divided into several modules. First is the economy as a citizen in a country of your choice you must work to earn money, which you will get to spend for example, on food or purchase of weapons which are critical for your progress as a fighter. You will work in either private companies which are owned by players or government companies which are owned by the state. After progressing in the game you will finally get the opportunity to set up your own business and hire other players. If it prospers, we can even change it into a joint-stock company and enter the stock market and get even more money in this way.


In E-Sim, international wars are nothing out of the ordinary.

"E-Sim is one of the most unique browser games out there"

Become an influential politician.

The second module is a politics. Just like in real life politics in E-Sim are an extremely powerful tool that can be used for your own purposes. From time to time there are elections in the game in which you will not only vote, but also have the ability to run for the head of the party you're in. You can also apply for congress, where once elected you will be given the right to vote on laws proposed by your fellow congress members or your president and propose laws yourself. Voting on laws is important for your country as it can shape the lives of those around you. You can also try to become the head of a given party, and even take part in presidential elections and decide on the shape of the foreign policy of a given state (for example, who to declare war on). Career in politics is obviously not easy and in order to succeed in it, you have to have a good plan and compete for the votes of voters.


You can go bankrupt or become a rich man while playing the stock market.

The international war.

The last and probably the most important module is military. In E-Sim, countries are constantly fighting each other for control over territories which in return grant them access to more valuable raw materials. For this purpose, they form alliances, they fight international wars, but they also have to deal with, for example, uprisings in conquered countries or civil wars, which may explode on their territory. You can also take part in these clashes, although you are also given the opportunity to lead a life as a pacifist who focuses on other activities in the game (for example, running a successful newspaper or selling products).


At the auction you can sell or buy your dream inventory.

E-Sim is a unique browser game. It's creators ensured realistic representation of the mechanisms present in the real world and gave all power to the players who shape the image of the virtual Earth according to their own. So come and join them and help your country achieve its full potential.


Invest, produce and sell - be an entrepreneur in E-Sim.


Take part in numerous events for the E-Sim community.


forum | Laws | Privacy policy | Staff | Wikia | Alpha | Primera | Secura | Suna | Furia | Pandoria esim political game
Play on