Login:
Password:

Forgot password? Register

Article


33
Interview: Anonimni zajebant [SRB] & [ENG] (Political)
Posted 2 months ago by
MisterX99    
ReportEnglish version on the bottom of the article.
___________________________________________________________________________________
*Драги читаоци извињавам се на кратком садржају и надам се да исти неће изазвати свађу у коментарима и да ми неће нико замерити. Врло радо ћу интервјуисати и неког члана Пирата и објавити њихову страну приче. За сада, погледајмо шта је председник Anonimni zajebant одговорио на наредних 5 питања.

*Поштовање председниче, добродошли у MisterX Media House. Хвала Вам што сте пристали на овај кратки интервју, осврт на тренутно станје.
Anonimni zajebant : Боље Вас нашао.

1. Мислим да би било прикладно почети од једног простог питања: Шта се то догађа са еСрбијом и њеним нестанком? Да ли је то за све шок или је до мене што сам двоклик?

Anonimni zajebant : Србија је за сад избрисана, али полако се враћамо на ноге. У суштини, брисање није било никакво изненађење, томе смо се надали, и знали смо да је веома могуће да ћемо бити избрисани када смо кретали у рат са WolfPack-ом. Још на почетку рата договорили смо се са савезом да идемо до "последњег метка" без обзира на последице, које сада видите (или не видите, хехе).

2. Подсетите мене и читаоце, шта је довело да сукоба са војном јединицом Пирати и њиховог одласка?

Anonimni zajebant : Пирати су одувек били прича за себе. На ово питање би можда боље одговорио неки играч типа Gorcinac , или sensationCorona , који су време док су Пирати још били у Србији, били на власти. Углавном, ВЈ Пирати су се увек издвајали, почевши још од тог времена па до дан данас. Главни разлог њиховог напуштања нико са сигурношћу не зна. Легенда каже да смо их ми протерали из Србије нашим бахатим понашањем, али коју год верзију приче да узмете, они су на крају увек жртве. Услед неслагања са тадашњом власти и више оптужби на рачун власти како поткрада и уништава ОРГ, они су одлучили да напусте Србију, и од тада се нису ни враћали.

3. Како се односи са Пиратима могу поправити, да ли ће се икад вратити на старо?

Anonimni zajebant : Веома мале су санше да ће се ишта поправити у односу са Пиратима, а камо ли да ће се вратити на старо. Превише је ту тешких речи пало, и превише је ствари преко којих се не може прећи (на пример пуцање против Србије на дневној бази, бесрамне оптужбе за крађу и уништавање ОРГ, итд). Могу без проблема да кажем да су Пирати овде одавно добили статус "смртног" непријатеља, и да их нико у Србији не воли. Од туда произилази чињеница да су Пирати сада само непријатељи и ништа висе.

4. У неким чланцима су изнете оптужбе, такође поткрепљене доказима, да су неки чланови Пирата узимали злато са Орг-а, у чему је ту реч? Да ли се то и данас дешава?

Anonimni zajebant : Ти чланци су стари, као што сам рекао, још за време власти Gorcinac ( мислим да је то чак и његов чланак). Рекао бих да нисам погодан да одговорим на ово питање из тог разлога. У суштини, то је прошлост, много других, вазнијих ствари се десило у међувремену, који су само додатно продубли тај суком на релацији Србија-Пирати.

5. Какве је промене потребно донети да би се ситуација поправила и да ли имате неку поруку за светске лидере али и за наше грађане?

Anonimni zajebant : Што се тиче промена, није тешко закључити. Треба нам што више активних играча који ће бити на чету да пуцају када је Т2, и треба нам што више радника, како би се поново вратили на ноге. Ово стање Србије је само привремено, јер, као што сви знамо, Србија ратује непрестано, и није ни чудо што смо сада избрисани. Тако да, главна порука за играче али и лидере савеза је да се пробуде, и САМО ЈАКО!

*Хвала читаоцима што су прочитали и надам се лајковали чланак. Помогло би да се исти подели мећу играчима.
Anonimni zajebant : Нема на чему, одувек је задовољство сарађивати са вама, а о осталим питањима, дискутоваћемо неком другом приликом.
___________________________________________________________________________________
Аутор: MisterX99
[ENG]

Previous article:
Upgrade e-Sim (7 months ago)


Comments (15)
27-03-2019 16:32:11
(1 month ago)


Pa kad smo mi bili prisutni tamo samo smo se mi i borili zato smo vam i ostavili da se vi borite jer u principu kad god smo mi pucali ostali su stekali .. i rekoh da necu odgovarati na replike i stvarno ostavite nas na miru vise jer vas mi a mislim na 90% pirata ne vidimo kao malu ljutu

27-03-2019 13:32:31
(1 month ago)


srpski_ratnik па што си побегао? Што се ниси борио за ту "исправну Србију"?

27-03-2019 12:08:27
(1 month ago)


English now

26-03-2019 23:05:04
(1 month ago)


E sad na ovo što sam napisao ti reci da lažem, pa ću lepo da stavim članak od Unity HQ prepiske kako sam došao uopšte do SC mesta, pa do tvojih poruka, pa ostale prepiske.
Čisto da i svi Srbi, a i ovi tvoji botovi vide ko laže, ratnik ili Corona.
Izvoli reci da lažem.

26-03-2019 23:03:39
(1 month ago)


napustili smo Srbiju jel je ko poslednja fukara napustila savez samo iz razloga jer nisam hteo da dozvolim da mladjani corona bude SC naseg tadasnjeg saveza

Prvo, već ste u Unity bili kao BD,i tada smo bili saveznici, ovo je odmah posle RS/BD/ITL rata, naravno sa tvojim svakodnevnim plakanjem da ste u BD zbog Tigrova na Orgu,ja i ti smo tada imali dobre odnose, da ne izbacujem naše prepiske da svi vide šta si pisao meni u PM, sam sebi protivrečiš.
Drugo, ja sam na mestu tog SC došao od strane paoma,kineza, i sve što sam želeo je da uradim je da prodrmamo malo taj savez koji je bio mrtav, ti si sabotirao tada jer ti nije padalo na pamet da ti neko iz Srbije bude na mestu SC, tvoj ego je bio u pitanju.
Savez smo zato i napustili, i čak i tada iako si ti nas sabotirao u savezu nismo vama bili neprijatelji nego si ti odlučio da to Srbiji postaneš.


26-03-2019 21:39:41
(1 month ago)


To ces se nacekati,moje ime je sinonim prave Srbije koja je postojala na ovom serveru pre nego su je pruzeli neki novi klinci.Ovo sada nije Srbija nego kolonija nekih anonimaca,tlo zatrovano i unisteno od strane pojedinaca koji sebe predstavljaji kao najvece velicine ove igre.I ne sanjaj da ti i onaj anonimni i onaj treci imate podrsku tamo koju mislite da imate.Ali to je vasa i njihova stvar sto ne stegnu loptice i probaju da tamo nesto promene.Uzdravlje

26-03-2019 20:17:47
(1 month ago)


srpski_ratnik после дуже времена се потпуно слажем са тобом, и твојим коментром. Ви (пирати) са Србијом никакве везе немате, и не видим разлог за везивање вас и Србије у било ком контексту.

Још само име да промениш и то је то...

26-03-2019 20:01:29
(1 month ago)


You got my vote for not crying about wp in a shout or article from paradox

26-03-2019 19:53:22
(1 month ago)


Odlican. Ide vote + share.

26-03-2019 14:19:57
(1 month ago)


A zasto nas jednom ne izbacite iz usta aman .. jel toliko boli ? Jednom za svakad napustili smo Srbiju jel je ko poslednja fukara napustila savez samo iz razloga jer nisam hteo da dozvolim da mladjani corona bude SC naseg tadasnjeg saveza.Dugo smo se drzali van svih srpskih desavanja cak smo i gledali da pomognemo i par puta spasavali sigurnog brisanja.Kap je prelila operacija Pakistan od tog trenutka za nas ste sa druge strane.Politicke price ostavite po strani jer ja sam zauvek usadjen u taj vas org i jedini koji je dao tom orgu vise od mene je razorSRB..mogao bi 10 tomova da napisem ali jednostavno necu politiku da uvodim u ovo.Toliko. P.S.na replike necu odgovarati pozz svima

26-03-2019 13:30:23
(1 month ago)


A vi pavijani ne znate da citate cirilicu?

26-03-2019 9:06:26
(1 month ago)


Lord traitor

26-03-2019 7:50:00
(1 month ago)


Jebla vas ćirlica


xDDDD

25-03-2019 22:55:51
(1 month ago)


v8 s235 o/

јебо тебе папа

25-03-2019 21:26:03
(2 months ago)


Jebla vas ćirlica
New comment
Message:

Characters remaining:

1000


forum | Laws | Privacy policy | Staff | Wikia | Alpha | Primera | Secura | Suna | Aurora | Pandoria | agar new modes play new modes
Play on