Login:
Password:

Forgot password? Register

Article


18
Pozdrav domovini! (Political)
Posted 1 year ago by
Bosnia and Herzegovina Org    
Report


Pozdrav domovini!Kao što znate duže vremena nije bilo novinskih članaka u vezi napretka zemlje, ekonomiji, ratovima, savezima i slično. Pa sam ja vCP benjaminnobe odlucio da napisem jedan pošto CP dario_mup ima mnogo obaveza u igri i u stvarnom životu a i svi znamo kako piše tako da pola vas ne bi ga razumjelo. Šalu na stranu idemo da predstavimo malo stanje u BiH i da predstavimo planove trenutne vlade u narednim danima ako Bog da ako nam ukažete povjerenje i u narednim mandatima. Pa da počnemo:
1. |Vlada|
CP- dario_mup
vCP- benjaminnobe

Za sad nemamo nikog vise u vladi ali trudit cemo se da dodamo jos par igrača koji bi pomogli i kako bi im učinili ovu igru mao interesantnijom za igranje kao i za dodatno sticanje iskustva o politici na e-simu.

2. |EKONOMIJA|Odlika i jedan od kljucnih segmenata velikih i jakih država je uvijek bila ekonomija. Pa tako ukoliko želimo da napredujemo moramo imati jaku ekonomiju. Kako se to postiže? To se postiže tako što izgrađujemo i nadograđujemo monetarni market i market proizvoda. Njihovim jačanjem org napreduje i osigurava se supply i gold koji služi svim građanima jedne države.

Za razliku od prethodnih mjeseci naš monetarni market i market proizvoda je dosta stabilan i omogućuje da naš org napreduje što se tiče prvenstveno golda ali i supplya zahvaljujući našem CP dario_mup koji dnevno provede dosta vremena u igri kako bi se posvetio marketu i donio zaradu orgu.

|Monetarni market BiH|
|Market proizovda BiH|

Plan je da se u narednom periodu poveca broj proizvoda na marketu proizvoda kao i da se ocuva ovako stabilan monetarni market.

3. |Vojne jedinice i njihova organizacija|U našoj domovini u raznim vremenskim periodima nije bilo dovoljno dobre, jake i zajedničke organizacije zbog ne zainteresovanosti za ovaj server kao i mnogo drugih razloga koji su uticali na to. Zbog toga smo izgubili dosta igrača i oni igrači koji su nastavili igrati su odlučili kako je bolje se pridružiti nekoj stranoj vojnoj jedinici ili osnovati svoju i svoj gold uložiti u nju. Tako mi sad imamo situaciju da neki igrači iz tog razloga ne žele se udružiti u jednu ili eventualno dvije vojne jedinice kako bi imali više koristi svi zajedno i ojačali državu. Isto je tako i sa firmama koje posjeduju.
Pa ćemo se potruditi kao vlada ove države da iznađemo zajedno sa igračima neko riješenje koje bi najbolje bilo za sve.

Što se tiče vojnih jedinica koje ova vlada želi koristiti su:
1. ELITA BiH Bit ce isključivo za one koji rade za supply i pucaju
2.SIJAMSKI BORCI(Ime ce biti naknadno promijenjeno) Bit ce isključivo za radnike orga koji rade za gold to jest dvoklikaju.

Razlog ovoga je ograničen broj mjesta u ELITA BIH i svako daljnje proširenje bi koštalo 50g, a pošto imamo dosta praznih elitnih vojnih jedinica bilo bi lijepo da to iskoristimo a da se dodatno ne trošimo.

Tako da svi koji su zainteresovani za rad za supply neka apliciraju u ELITA BiH , a oni koji nemaju vremena ili žele raditi za gold neka apliciraju u SIJAMSKI BORCI(Ime ce biti naknadno promijenjeno) .

Podjela supplya je na državnom kanalu na discordu.

4. |Državni chat|Prije smo koristili mnogo irc chat #primera.bih, ali pošto je skoro većina igrača počela da koristi discord za chat odlučili smo da i mi osnujemo jedan takav koji bi služio za druženje, organizaciju bitki, crni market, davanje kritika trenutnoj vladi, iznošenju prijedloga vezanih za državu i još mnogo toga.

Link chata

5. |Projekat vlade|Vlada je odlučila da organizuje jedan projekat koji bi mogao da ima pozitivan uticaj na aktivnost, želju za igrom kao i mnogo toga. Taj projekat se ogleda u poboljšanju opreme naših igrača kako bi mogli praviti veći dmg i kako bi mogli "nabijati" dmg sto je jedan od ciljeva ove igre kako na državnom tako i na ličnom osnovu.

Pa smo odlučili da od podijeljenog supplya igrači pucaju u bitkama naših prijateljskih zemalja i ukoliko uzmu BH ili BHove da 50% dobijenog golda doniraju na MU i skupljeni gold ce poslužiti za nabavku opreme za slabije igrače koji nisu u mogućnosti da se sami razviju.

Isto tako smo odlučili da na jedan od tri orgova koliko posjedujemo doniramo samo opremu q1 q2 q3 ili više koje u mogućnosti i onda ćemo mergati do q5-q6 i dijeliti među igračima kojima bude najviše odgovaralo ili bude potrebno naravno uz dogovor na discord chatu.

Ovdje možete donirati q1, q2, q3 ili više

Nadam se da sam vam približio sliku stanja u BiH i planove za budućnost eBiH.

Stoga bih vam se zahvalio na čitanju i zamolio bih vas da ostavite vote i sub na ovaj članak i podržite nas u narednom periodu.

Vaš vCP benjaminnobe


Previous article:
###Looking for workers/Trazimo radnike### (2 years ago)

Next article:
plate u goldima (1 year ago)

ESim
or
Register for free:
Only letters, numbers, underscore and space are allowed (A-Z,a-z,0-9,_,' ')
Show more

By clicking 'Sign Up!', you agree to the Rules and that you have read the Privacy Policy.

About the game:


USA as a world power? In E-Sim it is possible!

In E-Sim we have a huge, living world, which is a mirror copy of the Earth. Well, maybe not completely mirrored, because the balance of power in this virtual world looks a bit different than in real life. In E-Sim, USA does not have to be a world superpower, It can be efficiently managed as a much smaller country that has entrepreneurial citizens that support it's foundation. Everything depends on the players themselves and how they decide to shape the political map of the game.

Work for the good of your country and see it rise to an empire.

Activities in this game are divided into several modules. First is the economy as a citizen in a country of your choice you must work to earn money, which you will get to spend for example, on food or purchase of weapons which are critical for your progress as a fighter. You will work in either private companies which are owned by players or government companies which are owned by the state. After progressing in the game you will finally get the opportunity to set up your own business and hire other players. If it prospers, we can even change it into a joint-stock company and enter the stock market and get even more money in this way.


In E-Sim, international wars are nothing out of the ordinary.

"E-Sim is one of the most unique browser games out there"

Become an influential politician.

The second module is a politics. Just like in real life politics in E-Sim are an extremely powerful tool that can be used for your own purposes. From time to time there are elections in the game in which you will not only vote, but also have the ability to run for the head of the party you're in. You can also apply for congress, where once elected you will be given the right to vote on laws proposed by your fellow congress members or your president and propose laws yourself. Voting on laws is important for your country as it can shape the lives of those around you. You can also try to become the head of a given party, and even take part in presidential elections and decide on the shape of the foreign policy of a given state (for example, who to declare war on). Career in politics is obviously not easy and in order to succeed in it, you have to have a good plan and compete for the votes of voters.


You can go bankrupt or become a rich man while playing the stock market.

The international war.

The last and probably the most important module is military. In E-Sim, countries are constantly fighting each other for control over territories which in return grant them access to more valuable raw materials. For this purpose, they form alliances, they fight international wars, but they also have to deal with, for example, uprisings in conquered countries or civil wars, which may explode on their territory. You can also take part in these clashes, although you are also given the opportunity to lead a life as a pacifist who focuses on other activities in the game (for example, running a successful newspaper or selling products).


At the auction you can sell or buy your dream inventory.

E-Sim is a unique browser game. It's creators ensured realistic representation of the mechanisms present in the real world and gave all power to the players who shape the image of the virtual Earth according to their own. So come and join them and help your country achieve its full potential.


Invest, produce and sell - be an entrepreneur in E-Sim.


Take part in numerous events for the E-Sim community.


forum | Laws | Privacy policy | Staff | Wikia | Alpha | Primera | Secura | Suna | Zuna | Deriva | Pandemia | Euforia | esim political game
Play on