Login:
Password:

Forgot password? Register

Article

bacilus


Redactor

88


18
Véleményem a kialakult helyzetről vol.2 (Political)
Posted 1 year ago by
bacilus    
Report


Üdv mindenkinek!


A közelmúltban többen is tollat ragadtak, így hát én is leírom a véleményemet, ismétlem V É L E M É N Y E M E T, aztán ezt mindenki úgy veszi, ahogy akarja, a jelenlegi vezetés tekintetében se nem kampányolni, se nem ellenkampányolni nem szeretnék.

Jó ideje Cimbalar vezeti az országot, kisebb nagyobb, de inkább kisebb katonai sikerekkel, és még kisebb diplomáciai sikerekkel ötvözve. Olvasva a falat, lehet őt szidni, hogy nincs osztás, nincs külügy, nincs mögöttünk szövi stb.. Azt hiszem, az mindenkinek világos, hogy a mai magyar e-társadalom egyedül nem képes felvenni a kesztyűt más nemzetek vagy szövetségek ellen. Itt jön az első komolyabb tátongó lyuk, ami a primérás magyar társadalom világából hiányzik: egy erős baráti szövetséges. Ez most konkrétan nem a jelenlegi vezetés hibája (ne kutassuk hogy kié, az évek során így alakultak a dolgok. De az már felróható, hogy jelét sem látjuk annak, hogy ez ellen tenne valaki bármit is. Végül oda vezethető vissza ez a szál, hogy kell egy aktív külügyes, az e-sim világában elismert ember vagy csapat, aki mindezeket lezsírozza.


Saint Camael legaktívabb ellenzéki politikus legfőbb kritikája az osztás. Persze valahol érthető ez is, támogatni kell az aktív haderőt. Namost, itt ez a szerver, ami már a 2368. napját tapossa, közben ide lehetett mergelni talicskaszámra más szerverekről a goldot, és még mindig ezen lovagolsz, hogy osztás kell. És mindezt tőled kapjuk, akinek – elvileg – jelentős cégpark áll a háttérben. Erre én azt mondom, ha valóban támogatni akarod az országot, akkor lásd el magad minden napra q1 puskával, plusz mellé termelj q5-öt, hogy a 7-7 állású csatákba bele tudj nyúlni és minden nap üss. Kész. Ennyi. Nem kell több. Nem akarlak most megbántani vagy bírálni, de itt csak ennyi a lényeg. Állami osztásra megint kell minimum 2 olyan aktív ember, akik 12 órában a csaták végén ott tudnak lenni és kiadni ami kell.. jah, ilyen megint nincs.


A következő a gazdaság. Előtérbe került a román piacon történő seftelés, vagy kokecolás, nem tudom most hirtelen minek is nevezzem. Azért nem, mert nem teljesen világos, hogy most ebből ki profitál. Azt értem, hogy állam, de hol ez a sok pénz akkor? Nincs osztás, nem dowolunk, nem költünk havi 10 mpp kötésére sem, és még olyan sútot is láttam Cimbalartól, hogy az ő általa indított rw-ket nem téríti meg az állam. Akkor hol a lóvé? Vágom én, hogy Cimbalar patikául vágja a gazdaságot, de hogy legyen valami sikerélményünk, ide valami más is kelleni fog.


Végezetül pedig, ezzel a cikkel nem akarok senkit sem elszámoltatni vagy felelősségre vonni, itt vagyok már a kezdetektől, tudom miket vittünk véghez régen és hogy most mire vagyunk képesek. Munkám miatt sajnos én sem tudok aktívabban szerepet vállalni a politikában, annyit viszont tudok nyújtani, hogy minden nap képes vagyok ütni, jelentős mennyiségű medkit van a birtokomban, de ezekre a szerencsétlen 8-2-es vereségekre nincs sok kedvem elütni. Egy a lényeg: ütni kell és nem siránkozni, ha pedig nincsenek aktív, tenni akaró politikusaink és katonáink, akkor tök mindegy hogy itt van-e osztás, átmegy-e az impics vagy tudomisén..baci "vótam", szevasztok


Previous article:
Véleményem a kialakult helyzetről (1 year ago)

ESim
or
Register for free
Only letters, numbers, underscore and space are allowed (A-Z,a-z,0-9,_,' ')