Login:
Password:

Forgot password? Register

Article


21
BAN -.- (Event related)
Posted 3 years ago by
TheGamersOfficial    
Report


Körülbelül 2 héttel ezelőtt kibannoltak erről a szerverről azzal az okkal hogy több felhasználóval játszok egyszerre. Na kérem szépen ez úgy ahogy van elcseszték az adminok.

Először a Cole0423 aki a tesóm volt és nagy nehezen rávettem hogy játszon ezzel a játékkal. Azt kérditek hogy miért 0423 a vége? mert igen először tényleg egy másik karakternek idult te kb 5 percel a regisztráció után néhány ember közölte velem hogy ebből ban lesz így én többet hozzá sem nyúltam hanem az öcsém játszott vele. Hát ezt az adminok úgy gondolták hogy az tuti én vagyok. Ez érthető is hiszen honnan tudnák hogy ez nem én voltam még egy kis gold büntetést is kaptam. mondom nem baj akkor most beléphet normálisan legalább az öcsém.

Most azonban az történt hogy én csináltam egy kaja gyárat az öcsém meg egy búza gyárat és mindíg szerződést kötöttünk hogy én oda adom az Étel felét ő meg a búzát és mindketten jól járunk. Ez ment is egy ideig de egyszer mivel 3 búza kellett volna a szerződésnek megfelelően mivel sikeresen félre nyomtam ezért az öcsém vett három búzát a termékpiacon hogy meglegyen a szerződésnek megfelelő búzamennyiség és ezt követően rögtön a vissza gombot nyomta egészen a szerződésig majd megint megnyomta az elfogadás gombot amitől mivel már egyszer el lett fogadva csak úgymond rosszul mivel "nem jöhetett létre ez a szerződés KaneBear hibájából" ezért a rendszer bebugolt és csak egy üzenetet küldött az adminoknak.

Na és itt az adminok full azt hitték hogy én itt több felhasználóval megszegem a felhasználói feltételeket mindkettőnket sikeresen kibannoltak örökre. Na most rögtön mentem a Ticket sistembe jelenteni, na hát az még fosabb volt. Írok leírtam hogy az a felhasználó rohadtul az öcsém. Erre azt a választ kapom hogy Sajnáljuk nem fogunk Unbannolni mert ez már a második esélyem volt. Erre írok még nekik többször is és azokra nem hogy rosszul reagálva válaszolnának, nem, egyszerűen meg sem nézték. Szóval ez itt a nagy e-sim és a "kiválóan" dolgozó adminok. meg a remekül működő ticket sistem. Egyszerűen értelmetlen volt megcsinálni azt a választási lehetőséget a ticket sistemben hogy "Ban appears" A véleményem az hogy ezt tényleg nagyon elcseszték. És én ez ellen így semmit nem tehetek. És én értem hogy vannak esetek amikor több felhasználóval játszanak egyszerre az emberek de nem veszik figyelembe az olyan eseteket az adminok amikor ez nagyon nem így van.

Véleményeteket mindenképp írjátok le a cikk alá. Ha valaki nem tudná én Bence0423 voltam.

Sziasztok

Next article:
Segítsétek Anticát (3 years ago)

ESim
or
Register for free
Only letters, numbers, underscore and space are allowed (A-Z,a-z,0-9,_,' ')
Show more

By clicking 'Sign Up!', you agree to the Rules and that you have read the Privacy Policy.

About the game:


USA as a world power? In E-Sim it is possible!

In E-Sim we have a huge, living world, which is a mirror copy of the Earth. Well, maybe not completely mirrored, because the balance of power in this virtual world looks a bit different than in real life. In E-Sim, USA does not have to be a world superpower, It can be efficiently managed as a much smaller country that has entrepreneurial citizens that support it's foundation. Everything depends on the players themselves and how they decide to shape the political map of the game.

Work for the good of your country and see it rise to an empire.

Activities in this game are divided into several modules. First is the economy as a citizen in a country of your choice you must work to earn money, which you will get to spend for example, on food or purchase of weapons which are critical for your progress as a fighter. You will work in either private companies which are owned by players or government companies which are owned by the state. After progressing in the game you will finally get the opportunity to set up your own business and hire other players. If it prospers, we can even change it into a joint-stock company and enter the stock market and get even more money in this way.


In E-Sim, international wars are nothing out of the ordinary.

"E-Sim is one of the most unique browser games out there"

Become an influential politician.

The second module is a politics. Just like in real life politics in E-Sim are an extremely powerful tool that can be used for your own purposes. From time to time there are elections in the game in which you will not only vote, but also have the ability to run for the head of the party you're in. You can also apply for congress, where once elected you will be given the right to vote on laws proposed by your fellow congress members or your president and propose laws yourself. Voting on laws is important for your country as it can shape the lives of those around you. You can also try to become the head of a given party, and even take part in presidential elections and decide on the shape of the foreign policy of a given state (for example, who to declare war on). Career in politics is obviously not easy and in order to succeed in it, you have to have a good plan and compete for the votes of voters.


You can go bankrupt or become a rich man while playing the stock market.

The international war.

The last and probably the most important module is military. In E-Sim, countries are constantly fighting each other for control over territories which in return grant them access to more valuable raw materials. For this purpose, they form alliances, they fight international wars, but they also have to deal with, for example, uprisings in conquered countries or civil wars, which may explode on their territory. You can also take part in these clashes, although you are also given the opportunity to lead a life as a pacifist who focuses on other activities in the game (for example, running a successful newspaper or selling products).


At the auction you can sell or buy your dream inventory.

E-Sim is a unique browser game. It's creators ensured realistic representation of the mechanisms present in the real world and gave all power to the players who shape the image of the virtual Earth according to their own. So come and join them and help your country achieve its full potential.


Invest, produce and sell - be an entrepreneur in E-Sim.


Take part in numerous events for the E-Sim community.


forum | Laws | Privacy policy | Staff | Wikia | Alpha | Primera | Secura | Suna | Furia | Pandoria esim political game
Play on