Login:
Password:

Forgot password? Register

Article


21
BAN -.- (Event related)
Posted 4 years ago by
TheGamersOfficial    
Report


Körülbelül 2 héttel ezelőtt kibannoltak erről a szerverről azzal az okkal hogy több felhasználóval játszok egyszerre. Na kérem szépen ez úgy ahogy van elcseszték az adminok.

Először a Cole0423 aki a tesóm volt és nagy nehezen rávettem hogy játszon ezzel a játékkal. Azt kérditek hogy miért 0423 a vége? mert igen először tényleg egy másik karakternek idult te kb 5 percel a regisztráció után néhány ember közölte velem hogy ebből ban lesz így én többet hozzá sem nyúltam hanem az öcsém játszott vele. Hát ezt az adminok úgy gondolták hogy az tuti én vagyok. Ez érthető is hiszen honnan tudnák hogy ez nem én voltam még egy kis gold büntetést is kaptam. mondom nem baj akkor most beléphet normálisan legalább az öcsém.

Most azonban az történt hogy én csináltam egy kaja gyárat az öcsém meg egy búza gyárat és mindíg szerződést kötöttünk hogy én oda adom az Étel felét ő meg a búzát és mindketten jól járunk. Ez ment is egy ideig de egyszer mivel 3 búza kellett volna a szerződésnek megfelelően mivel sikeresen félre nyomtam ezért az öcsém vett három búzát a termékpiacon hogy meglegyen a szerződésnek megfelelő búzamennyiség és ezt követően rögtön a vissza gombot nyomta egészen a szerződésig majd megint megnyomta az elfogadás gombot amitől mivel már egyszer el lett fogadva csak úgymond rosszul mivel "nem jöhetett létre ez a szerződés KaneBear hibájából" ezért a rendszer bebugolt és csak egy üzenetet küldött az adminoknak.

Na és itt az adminok full azt hitték hogy én itt több felhasználóval megszegem a felhasználói feltételeket mindkettőnket sikeresen kibannoltak örökre. Na most rögtön mentem a Ticket sistembe jelenteni, na hát az még fosabb volt. Írok leírtam hogy az a felhasználó rohadtul az öcsém. Erre azt a választ kapom hogy Sajnáljuk nem fogunk Unbannolni mert ez már a második esélyem volt. Erre írok még nekik többször is és azokra nem hogy rosszul reagálva válaszolnának, nem, egyszerűen meg sem nézték. Szóval ez itt a nagy e-sim és a "kiválóan" dolgozó adminok. meg a remekül működő ticket sistem. Egyszerűen értelmetlen volt megcsinálni azt a választási lehetőséget a ticket sistemben hogy "Ban appears" A véleményem az hogy ezt tényleg nagyon elcseszték. És én ez ellen így semmit nem tehetek. És én értem hogy vannak esetek amikor több felhasználóval játszanak egyszerre az emberek de nem veszik figyelembe az olyan eseteket az adminok amikor ez nagyon nem így van.

Véleményeteket mindenképp írjátok le a cikk alá. Ha valaki nem tudná én Bence0423 voltam.

Sziasztok

Next article:
Segítsétek Anticát (3 years ago)

ESim
or
Register for free
Only letters, numbers, underscore and space are allowed (A-Z,a-z,0-9,_,' ')