Login:
Password:

Forgot password? Register
Brigadier General
19 Level
26,015 Experience
31,174,855 Damage
27.703125 Economy skill
3613 Strength
USA
Location
Malaysia
Citizenship
Day 32 Birthday
Ranks
10 / 16 National by XP
12 / 16 National by DMG
1,329 / 2,499 Global by XP
1,854 / 2,499 Global by DMG
Enterprise
Political office President of Malaysia
Owned companies (1)

Damage:
6,265 / 11,803
Critical hit:
12,530 / 23,606
Base critical chance
12.5 %
+2.33 %
Total critical chance
14.83 %
14.83 %
Base miss chance
12.5 %
-3.98 %
-4.77 %
-4.01 %
Overall miss chance
-0.26 %
0.0 %
Base chance to avoid DMG:
5.0 %
Overall chance to avoid DMG
5.0 %
5.0 %
Base chance to use less weapons per berserk
5.0
Final chance to use less weapons per berserk
0.0
0.0 %
Base chance to find a weapon
5.0
Final chance to find a weapon
0.0
0.0 %
Free flight base chance
5.0 %
+2.47 %
Free flight final chance
2.47 %
2.47 %
+0.0
  • x54
  • x19
  • x78
  • x38
  • x17
  • x2
  • x6
Friends (49)
Top achievements
Total achievements: 78 of 232See all achievements
Shouts
Country tournament...nak attack pun tak leh sbb bangladesh dah take over negara kita so mmg takde option nak attack mana2 negara...jilake bangladesh...
Kyouharu posted 2 months ago

nampak sangat bangladesh tak nak bagi balik region kita ni...siot tul...
Kyouharu posted 3 months ago

Military Cup Ke-2! sape nak join, aku leh register MU ATM utk bertanding. Komen kat bawah kalo nak join.
Kyouharu posted 4 months ago

rasa2nye leh tak kita amik balik negara kita?
Kyouharu posted 7 months ago

hmmm..si Azar ni sampai 2 server dapat hadiah dari admin...tak adil tul la admin ni...jilake... ...
Kyouharu posted 1 year ago

pilihanraya ini akan saya serahkan kpd bowcate utk jadi pemerintah seterusnya...
Kyouharu posted 1 year ago


forum | Laws | Privacy policy | Staff | Wikia | Primera | Secura | Suna | Xaria | Nebula | Luna | agar new modes play new modes
Play on