Login:
Password:

Forgot password? Register
Brigadier General
19 Level
27,473 Experience
31,174,855 Damage
28.453125 Economy skill
3663 Strength
USA
Location
Malaysia
Citizenship
Day 32 Birthday
Ranks
9 / 14 National by XP
12 / 14 National by DMG
1,259 / 2,414 Global by XP
1,781 / 2,414 Global by DMG
Enterprise
Political office President of Malaysia
Owned companies (1)

Damage:
6,352 / 11,967
Critical hit:
12,704 / 23,934
Base critical chance
12.5 %
+2.33 %
Total critical chance
14.83 %
14.83 %
Base miss chance
12.5 %
-3.98 %
-4.77 %
-4.01 %
Overall miss chance
-0.26 %
0.0 %
Base chance to avoid DMG:
5.0 %
Overall chance to avoid DMG
5.0 %
5.0 %
Base chance to use less weapons per berserk
5.0
Final chance to use less weapons per berserk
0.0
0.0 %
Base chance to find a weapon
5.0
Final chance to find a weapon
0.0
0.0 %
Free flight base chance
5.0 %
+2.47 %
Free flight final chance
2.47 %
2.47 %
+0.0
  • x54
  • x21
  • x80
  • x39
  • x17
  • x2
  • x6
Friends (50)
Top achievements
Total achievements: 78 of 237See all achievements
Shouts
Global news are dwindling..guess the server is really dead...hahaha
Kyouharu posted 21 days ago

Country tournament...nak attack pun tak leh sbb bangladesh dah take over negara kita so mmg takde option nak attack mana2 negara...jilake bangladesh...
Kyouharu posted 4 months ago

nampak sangat bangladesh tak nak bagi balik region kita ni...siot tul...
Kyouharu posted 5 months ago

Military Cup Ke-2! sape nak join, aku leh register MU ATM utk bertanding. Komen kat bawah kalo nak join.
Kyouharu posted 6 months ago

rasa2nye leh tak kita amik balik negara kita?
Kyouharu posted 9 months ago

hmmm..si Azar ni sampai 2 server dapat hadiah dari admin...tak adil tul la admin ni...jilake... ...
Kyouharu posted 1 year ago


forum | Laws | Privacy policy | Staff | Wikia | Primera | Secura | Suna | Alpha | Luna | agar new modes play new modes
Play on