Login:
Password:

Forgot password? Register
Brigadier General
18 Level
24,438 Experience
31,174,855 Damage
26.796875 Economy skill
3547 Strength
USA
Location
Malaysia
Citizenship
Day 32 Birthday
Ranks
9 / 16 National by XP
13 / 16 National by DMG
1,304 / 2,384 Global by XP
1,786 / 2,384 Global by DMG
Enterprise
Political office President of Malaysia
Owned companies (1)

Damage:
6,152 / 11,589
Critical hit:
12,304 / 23,178
Base critical chance
12.5 %
+2.33 %
Total critical chance
14.83 %
14.83 %
Base miss chance
12.5 %
-3.98 %
-4.77 %
-4.01 %
Overall miss chance
-0.26 %
0.0 %
Base chance to avoid DMG:
5.0 %
Overall chance to avoid DMG
5.0 %
5.0 %
Base chance to use less weapons per berserk
5.0
Final chance to use less weapons per berserk
0.0
0.0 %
Base chance to find a weapon
5.0
Final chance to find a weapon
0.0
0.0 %
Free flight base chance
5.0 %
+2.47 %
Free flight final chance
2.47 %
2.47 %
+0.0
  • x54
  • x17
  • x76
  • x38
  • x17
  • x2
  • x6
Friends (49)
Top achievements
Total achievements: 78 of 232See all achievements
Shouts
Country tournament...nak attack pun tak leh sbb bangladesh dah take over negara kita so mmg takde option nak attack mana2 negara...jilake bangladesh...
Kyouharu posted 22 days ago

nampak sangat bangladesh tak nak bagi balik region kita ni...siot tul...
Kyouharu posted 1 month ago

Military Cup Ke-2! sape nak join, aku leh register MU ATM utk bertanding. Komen kat bawah kalo nak join.
Kyouharu posted 2 months ago

rasa2nye leh tak kita amik balik negara kita?
Kyouharu posted 5 months ago

hmmm..si Azar ni sampai 2 server dapat hadiah dari admin...tak adil tul la admin ni...jilake... ...
Kyouharu posted 10 months ago

pilihanraya ini akan saya serahkan kpd bowcate utk jadi pemerintah seterusnya...
Kyouharu posted 1 year ago


forum | Laws | Privacy policy | Staff | Wikia | Primera | Secura | Suna | Xaria | Nebula | agar new modes play new modes
Play on