Login:
Password:

Forgot password? Register

Citizen Orlito

Offline

Citizen history
Buffs:
None
Debuffs:
None
About:
Proud to be ALBANIAN !Whatever i do,
Wherever i fight,
I am ILLYRIAN,
I do it with pride!

2 CLICKS Mode: ON

Imperator Caesar
Level:
32
Experience:
94,352
Damage:
1,711,026,488
Economy skill:
20.078125
Strength:
3032
Location:
Italy
Citizenship:
Albania
Birthday:
Day 1

Ranks

National by XP:
1 / 22
National by DMG:
2 / 22
Global by XP:
269 / 3,957
Global by DMG:
359 / 3,957

Military unit:
Titani

Party:
United States of Albania

Newspaper:

Working at:

Owned companies (0):
No companies

Political office:
Party leader

Damage:
5,966 / 12,369
Critical hit:
11,932 / 24,738
40.0 %
5.7 %
15.81 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
+0.0

  • x31
  • x3
  • x61
  • x6
  • x30
  • x729
  • x2
  • x3
  • x35

Friends(709):Top achievements:

Total achievements: 119 of 196
See all achievements

Shouts:


Ai momenti kur habitesh ne ndonje faqe tjeter , e harron qe eshte T5 ... kur te kthehesh prap pas mbraimit te rundit dhe e sheh qe ke humb per pak dmg :/
Orlito posted 2 years agoGreku dhe Italia bëri NAP me Serbin,po ku mbet Shqiperia?tani nuk kemi asnje shans qe te clirohemi pasi qe Italia dhe Greqia nuk guxojne te luftojne per Shqiperine. E ftoj Presidenten te jap doreheqje
Orlito posted 2 years ago


Sinqerisht me vjen keq qe ka ardhur Shqiperia ne kete gjendje ne kemi shtetin tone qe mund ta udheheqim vet I ftoj te gjith ata qe e ndjejn veten Shqiptar ta ndrrojne CZ-n
Orlito posted 2 years ago


MOS E VOTONI BADGONEGIRL sepse eshte SERBE
Orlito posted 2 years agoforum | Laws | Privacy policy | Staff | Wikia | Tickets | Primera | Secura | Suna | Refugia | Inferna | agar new modes play new modes
Play on