Login:
Password:

Forgot password? Register
Imperator Caesar
31 Level
85,785 Experience
1,864,931,999 Damage
23.234375 Economy skill
3197 Strength
Republic of Macedonia
Location
Republic of Macedonia
Citizenship
Day 26 Birthday
Ranks
7 / 38 National by XP
13 / 38 National by DMG
407 / 3,016 Global by XP
396 / 3,016 Global by DMG
Enterprise
Political office Congress member of Republic of Macedonia
Military unit Bad Boys
Newspaper
Working at

Damage:
6,291 / 10,504
Critical hit:
12,582 / 21,008
Base critical chance
12.5 %
+4.48 %
+5.09 %
+6.42 %
+7.21 %
Total critical chance
35.7 %
35.7 %
Base miss chance
12.5 %
-7.12 %
-6.86 %
Overall miss chance
-1.48 %
0.0 %
Base chance to avoid DMG:
5.0 %
+5.36 %
+7.49 %
+6.82 %
+3.37 %
+3.55 %
+2.65 %
+2.5 %
Overall chance to avoid DMG
36.74 %
36.74 %
Base chance to use less weapons per berserk
5.0
Final chance to use less weapons per berserk
0.0
0.0 %
Base chance to find a weapon
5.0
Final chance to find a weapon
0.0
0.0 %
Free flight base chance
5.0 %
Free flight final chance
0.0 %
0.0 %
+0.0
  • x53
  • x72
  • x41
  • x240
  • x3
  • x27
Friends (288)
Top achievements
Total achievements: 107 of 201See all achievements
Shouts
Деца нема никаков нап смирете страсти малку
Captain Anbu posted 1 day ago

Dannielmkdboy го продади ли профилот? :O
Captain Anbu posted 9 days ago

Ај и јас да кажам неколку збора во врска со импичовите ке се сложам со Какарот дека сегашниот ЦП е активен и добро си ја брка работата башка гледам доста помош од сојузот тоа ме радува уште малку
Captain Anbu posted 14 days ago

BUcER ке играш активно да знам дали да гласам со Yes или No за Impeach?
Captain Anbu posted 17 days ago

CarloBossMKD за да се вратиме треба активност и редовно да се пука кога цела единица СУ ке пука редовно и ке биде поактивна ке се вратиме и ке биде доста интересно сега за сега вака ке тапкаме
Captain Anbu posted 8 months ago

1,495,060 po greska ispukani :@
Captain Anbu posted 9 months ago


forum | Laws | Privacy policy | Staff | Wikia | Tickets | Primera | Secura | Suna | Suburbia | Harmonia | Terra | agar new modes play new modes
Play on